22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is fél áron Agárdon

22_03_29_erdmost_nincskep

Idén is fél áron Agárdon

Ezen a nyáron is fél áron látogathatják az Agárdi Popstrand koncertjeit az érdi lakcímmel rendelkezdő lakosok. Az ezzel kapcsolatos együttműködési megállapodást szerdán írta alá Turbók János főrendező és T. Mészáros András polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Agárdi Popstrand és az önkormányzat 2007. óta működik együtt; ez lesz a tizenharmadik olyan nyár, amikor ötven százalékos kedvezménnyel vehetik meg koncertjegyüket az érdiek – mondta el a megállapodás aláírásakor Turbók János, hozzátéve: idén is igényes, vízparti zöld környezet fogadja a látogatókat.

– Csak értéket képviselő együttesek lépnek fel színpadunkon. Az első koncertünk június 29-én lesz, és már most nagy az érdeklődés iránta: a Hooligans, a Piramis és az ACid/DC lesz a vendégünk. Negyvenharmadik évadunkat augusztus 19-én a Tankcsapda dögös koncertjével zárjuk.

– Az Agárdi Popstrand négygenerációs rendezvény – ami nem véletlen, hiszen vidéken ez a legrégebbi szabadtéri színpad. Nagyon sok érdi látogat hozzánk, általában családostól. Mintegy harminc településsel van kapcsolatunk, és arányaiban e legtöbben Érdről jönnek. Szeretik a koncertjeinket, és köszönet illeti T. Mészáros András polgármestert, amiért együttműködik velünk, és a lakosság immár tizenharmadik éve igénybe veheti az ötven százalékos kedvezményt – tette hozzá a főrendező, aki hangsúlyozta azt is: ezzel a lehetőséggel az élhet, aki a helyszínen érdi illetőségét lakcímkártyájával igazolni tudja.

Turbók János kérdésünkre elmondta azt is: tavalyhoz képest az árak minimálisan, egy-kétszáz forinttal változnak, az Agárdi Popstrand még a teljes árral is olcsónak mondható a többi hasonló kaliberű rendezvényez képest. Ráadásul, ahogy az előző években, úgy idén is tiszteletjegyet kapnak az érdi emberekért (az egészségügyben, oktatásban, közszférában) dolgozó lakosok, a városvezetés kérésére.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email