22_03_29_erdmost_nincskep

Bronzérmes a Delta gyermek csapata

22_03_29_erdmost_nincskep

Bronzérmes a Delta gyermek csapata

Harmadik helyen végzett a Delta RSE Érd leány röplabda csapata a dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság kecskeméti hatos fináléjában. Dömötör-Mátrai Beáta tanítványai 3:0-ra verték az UTE A-t a bronzcsatában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az első három hely egyikének várományosaként vágott neki a háromnapos tornának az érdi egyesület, amely korábban veretlenül kvalifikálta magát az ország legjobb hat klubja közé. A kecskeméti esemény első napján mindjárt a másik nagy esélyes Vasassal kerültek szembe a tigrisek. Ezt a párharcot 3:0-ra elveszítették Tóth Lucáék, azonban a második csoportmérkőzésen ugyanilyen arányban legyőzték a Nyíregyházát. A gárda így második helyen jutott tovább a másnapi keresztjátékba, ahol a BVSC-vel mérkőzött meg és nyert 3:1-re. A délelőtti összecsapás után délután már az elődöntőben játszottak a deltások, ahol a Békéscsaba volt a legyőzendő fél. Ez nem sikerült Csörgi Evelinnek és társainak, a viharsarkiak 3:1-gyel jobbnak bizonyultak, s mint később kiderült, meg is nyerték a tornát. A vasárnapi kisdöntőben az Újpesti Torna Egylet A-jelű csapata ellen javíthattak Jakab Boglárkáék, akik éltek is a lehetőséggel: szettveszteség nélkül, 3:0-ra hozták a meccset, ezzel pedig megszerezték a harmadik helyet az U15-ös bajnokság idei sorozatában.

A torna legjobb érdi játékosának Darvas Hannát választották.

Csoportmérkőzések:
Delta RSE Érd–Vasas U15 A 0:3
Nyíregyháza-A–Delta RSE Érd 0:3

Keresztjáték:
Delta RSE Érd–BVSC-Zugló 3:1

Elődöntő:
Békéscsabai RSE–Delta RSE Érd 3:1

3. helyért:
Delta RSE Érd–UTE A 3:0

A Delta RSE Érd bronzérmes csapata: Csörgi Evelin, Jakab Boglárka, Tátrai Zsanett, Tóth Luca, Darvas Hanna, Veress Anna, Kun Stefánia, Tankó Réka, Zombory Lili, Baumann Flóra, Bozóki Janka, Antal Enikő, Flach Dóra. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email