22_03_29_erdmost_nincskep

„Olyan Európára van szükség, amely megvédi határait”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Olyan Európára van szükség, amely megvédi határait”

Így fogalmazott sajtótájékoztatóján Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője, aki az Európai Parlamenti választások tétjéről beszélt. A szóvivő ismertette, hogy elindult a Fidesz országjáró fóruma, melynek a választókerületben is fontos állomásai és előadói voltak eddig és lesznek még ezután is, egészen május 15-ig. VIDEÓVAL FRISSÍTVE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Simó Károly, az Érdi Fidesz szóvivője sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy Orbán Viktor miniszterelnök aktív európai szövetségi politikát folytat, Európa több vezető politikusával is tárgyalt az elmúlt időszakban.

– Legutóbb Matteo Salvinivel, az olasz miniszterelnök helyettessel, Olaszország legnagyobb támogatottságú pártjának vezetőjével. A tárgyalásokon világossá vált néhány fontos téma. A konklúzió az, hogy nem az illegális bevándorlók újraelosztására van szükség Európában, hanem olyan Európa kell, amely megvédi határait a tengeren és a szárazföldön – emelte ki a szóvivő.

Simó Károly arról is beszél, hogy az Európai Parlamenti választások tétje az, hogy Magyarország meghatározó erő legyen Európában és alternatívát nyújtson a jelenlegi brüsszeli bürokráciával szemben. 

– Olyan vezetőket kell választanunk, akik nem engedik, hogy Európába betelepítések történjenek, hogy Európa bevándorlók kontinense legyen. A bevándorláspárti politikusokat ki kell szavazni, a bevándorlás ellenes politikusokat pedig be kell vinni az Európai Parlamentbe. Ez a következő hetek feladata – tette hozzá a szóvivő.

A Fidesz a héten országjárásba kezdett, a következő hetekben európai parlamenti választási fórumokat fog tartani az egész országban – számolt be róla Simó Károly.

– A fórumok célja az, hogy minél több emberhez eljussunk, minél több választópolgárral tudjunk személyesen is találkozni és beszélni velük a választás tétjéről. Ugyanis Európai Parlamenti választásnak soha nem volt még akkora tétje, mint most, 2019-ben. Az emberek most a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió nemzetek Európája és az emberek közössége marad-e, vagy ehelyett bevándorlókontinenssé válik. A tét az, hogy bevándorláspárti vagy bevándorlásellenes vezetői lesznek-e az Uniónak – hangsúlyozta az Érdi Fidesz szóvivője. 

– A brüsszeli vezetők nem adták fel a bevándorlást erőltető terveiket: fel akarják gyorsítani a migrációt, be akarják engedni a gazdasági és illegális migránsokat. Betelepítési programokat akarnak indítani, nevezzék azt akár betelepítési kvótának vagy áttelepítési mechanizmusnak. Migránsvízumot akarnak bevezetni és általában még több pénzt akarnak költeni a bevándorlásra, elvonva a szociális kiadások elől, ezért fontos, hogy mindenkihez eljussanak ezek az információk és Orbán Viktor hétpontos programja az illegális bevándorlás megállítására – zárta szavait Simó Károly.
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email