22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Éremhalmozás a dabasi ob-n

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: Éremhalmozás a dabasi ob-n

Remekeltek a Masters SE versenyzői a Dabason rendezett akrobatikus rock and roll országos bajnokságon. A két napos eseményen hét érmes pozíciót értek el a felnőtt és utánpótlás korosztályú növendékek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aranyérmet nyert a Militans (Tornádó-Masters) felnőtt nemzeti nagyformáció és a Wait for it (Tornádó-Masters) felnőtt nemzeti kisformáció. Szintén első lett a Jolly Joker felnőtt kisformáció, továbbá a Záhonyi Patrik-Szőke Kitti (Masters-Musztáng) junior páros. Patrik indult a Vid Amoris nevű páros formációval is, amellyel ezüstérmet szerzett. Szintén második helyig jutott az Ölbey Vajk-Szalma Borka (Musztáng-Masters) duó a cuple dance show versenyszámban. Az Xpress felnőtt nemzetközi nagyformáció új koreográfiával és új kategóriában mérettette meg magát, ahol harmadik lett.

Dobogóra nem fért fel, de ott volt a mezőnyben és a hatodik helyen zárt Barthos Bence-Ambruzs Kinga (Masters-Island Rock) kettős, a nyolcadikként zárt First children kisformáció, amelynek a mostani volt a debütálása országos szinten, továbbá a kilencedik Ahttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgic (Tornádó-Masters) junior nagyformáció és a tizennegyedik Gábor László-Solti Vivien junior páros.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email