22_03_29_erdmost_nincskep

Szerezz szakmát ingyen!

22_03_29_erdmost_nincskep

Szerezz szakmát ingyen!

Frissült a Pest Megyei Kormányhivatal, mint állami foglalkoztatási szerv idei képzési jegyzéke. A népszerű élelmiszer-,vegyi áru eladó, targoncavezető, óvodai dajka és személy- és vagyonőr képzések mellett további 48, ingyenes képzés közül választhatnak azok az álláskeresők, akik nem tanulnak és regisztrálnak a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain. A képzési jegyzéket a Pest megyei munkaerőpiaci igények alapján állította össze a Kormányhivatal. A két hónapostól az egyéves időtartamig, több képzőpartnerrel valósulnak meg a tanfolyamok, továbbá a felvételi követelmények is változóak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A résztvevőknek nem kell fizetni sem tanfolyami, sem vizsgadíjat, továbbá tanulmányaik ideje alatt keresetpótló juttatásban részesülnek (kivétel hatósági jellegű képzés esetén). A képzés helyszíne és a lakóhely közötti utazáshoz tömegközlekedési bérletet biztosít számukra a foglalkoztatási szerv.

Az aktuális képzési jegyzék a pest.munka.hu weboldalon olvasható, további részletes információ pedig a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain kérhető.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email