22_03_29_erdmost_nincskep

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

22_03_29_erdmost_nincskep

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

Érd idén is csatlakozik a Szakmák Éjszakája rendezvénysorozatához: április 12-én délután hat órától este tízig várja a felső tagozatos diákokat, szüleiket, illetve a különféle szakmák iránt érdeklődő - vagy épp pályamódosítást fontolgató - felnőtteket az Érdi Szakképzési Centrum Kós Károly Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, ahol a látogatók bepillanthatnak a műhelyekbe, beszélgethetnek tanárokkal, oktatókkal, diákokkal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szakmák Éjszakája, amit negyedik alkalommal rendeznek meg országszerte, nem hagyományos pályaválasztási rendezvény, tehát nem az intézményi beiratkozások támogatása a célja, ezért nem a nyolcadikos, hanem a felső tagozatos, középiskolás, illetve felnőtt korosztályt célozza meg.

Országszerte több helyszínen is várják az érdeklődőket (erről bővebb információt itt találhatnak), Érden a Kós  iskolában oktatott szakmákkal, illetve az itt található tanműhelyekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, emellett általános információkat is kaphatnak az intézményről, és külön a BTM-es és SNI-s gyermekeknek nyújtott lehetőségekről. Lesznek vendégelőadók is, méghozzá a Cooptim Hegesztéstechnikai Kft.-től.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email