22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – április 5-6-7.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – április 5-6-7.

Az ÉRD női kézilabda csapata és a Delta RSE Érd idegenben, az Érdi VSE labdarúgói, a Kárpáti Farkasok U10-es jégkorongozói, a Budapesti Honvéd SE-Érd 2006-os vízilabdázói és az Érdi Torna Club párbajtőrözői hazai pályán versenyeznek a hétvégén. Emellett maratoni, 2030 perces futást rendeznek a gáton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
Az Alba Fehérvár KC ellen folytatja bajnoki szereplését az ÉRD női kézilabda csapata, amely a K&H liga 20. körében, április 6-án, 17 órától lép pályára a Kőfém Sportcsarnokban. Részletes beharangozó ide kattintva olvasható!

K&H női kézilabda liga, 20. forduló
04.06., 17.00:
Alba Fehérvár KC–ÉRD

LABDARÚGÁS
A tabellán második helyezett Érdi VSE a harmadik helyen álló III. kerületi TVE-vel vív rangadót az Ercsi úti Sporttelepen április 7-én, 16 órától az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában. Részletes beharangozó itt érhető el!

Az érdiek felnőtt női együttese pedig április 6-án, 15 órától a Metis NFC második csapatát látja vendégül az Ercsi úton.

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló
04.07., 16.00:
Érdi VSE–III. kerületi TVE

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Nyugati csoport, Felsőház, 3. forduló
04.06., 15.00:
Érdi VSE–Metis NFC II

JÉGKORONG
Már néhány hete tart a közönségkorcsolyázás az érdi jégcsarnokban, ahol egy hónapja zajlanak a jégkorong-edzések a Kárpáti Farkasok U10-es csapatának. A korosztályos együttes(ek) április 7-én, délelőtt egy hazai tornán vesznek részt a Velencei úti létesítményben, ahol a vendéglátó két egysége mellett a Szigeti Bikák és a Visegrád Penguins lesz érdekelt. A mérkőzések két pályán zajlanak 10 órától délig.

RÖPLABDA
Vissza kell térni a győzelem útjára. Két vereség után nyerhető mérkőzést játszik az utolsó előtti helyen álló Közgáz SC vendégeként a Delta RSE Érd. Dömötör-Mátrai Beáta együttese a női röplabda NB II Közép csoportjának rájátszásában április 5-én, 17.30-tól lép pályára a fővárosban, a Corvinus Egyetem Kinizsi Kollégiumában.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás
04.05, 17.30:
Közgáz SC–Delta RSE Érd

VÍZILABDA
Folytatódik a rájátszás a Budapesti Honvéd SE-Érd vízilabdázói számára. A serdülők a Budapest Bajnokság rájátszásának A-csoportjában, a harmadik fordulóban a HUVK SE ellen szállnak vízbe a Margitszigeten április 6-án, szombaton 12.30-tól. A 2006-osok pedig hazai környezetben, az ÉRD Arénában szerepelnek a Markovits Kálmán Gyermekbajnokságban. A rájátszás C-csoportjának negyedik körében az érdiek az YBL Waterpolo Clubbal csapnak össze, emellett további három találkozót tartanak a Velencei úti uszodában.

Budapesti Serdülő Bajnokság, Rájátszás, A-csoport, 3. forduló, Hajós Alfréd uszoda, Margitsziget
04.06., 12.30:
Budapesti Honvéd SE-Érd–HUVK SE

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2006, Rájátszás, C-csoport, 4. forduló, ÉRD Aréna, 04.06.
15.00:
Balaton VK–Győri VSE
16.00: Polo SC–Fehérvár VSE
17.00: YBL WPC–Budapesti Honvéd SE-Érd
18.00: FTC-Telekom II–Kópé ÚVSE

VÍVÁS
Idén már kilencedszer rendezi meg az Érdi Torna Club vívó szakosztálya az ÉRD Kupát a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában. Az egésznapos eseményre az előzetes adatok szerint rekordszámban neveztek már, hiszen a szervezők tájékoztatása szerint két nappal a torna előtt már háromszáz hazai, illetve számos külföldi párbajtőröző adta le nevezését. A IX. Érd Kupán a felnőtt és serdülő korosztályok lépnek a tizenkét pást valamelyikére.

SZABADIDŐ
Idén is lefutják az irányítószámot. Április 5-én, éjfélkor rajtol a gáton a 2030 perc közösségi váltófutás. A maratoni eseményhez bárki csatlakozhat, hogy néhány kilométerrel hozzájáruljon a minél több kilométer eléréséhez. A futás vasárnap reggel 9 óra 50 perckor ér véget. Részletek itt!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email