22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a két legjobb formában lévő csap össze

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: a két legjobb formában lévő csap össze

A tabellán második helyezett Érdi VSE a harmadik helyen álló III. kerületi TVE-vel vív rangadót az Ercsi úti Sporttelepen április 7-én, 16 órától az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A két legjobb formában lévő együttes mérkőzik meg egymással, mivel Limperger Zsolt együttese a tavasz folyamán eddigi öt meccséből négyet nyert meg egy döntetlen mellett, míg az óbudaiak ugyan két döntetlennek indították a 2019-es esztendő bajnoki mérkőzéseit, de az elmúlt három találkozójukat egyaránt megnyerték.

Sőt, a Mol Vidi FC II ellen a sírból hozták vissza a három pontot, 0–3-ról fordítottak és nyertek 4–3-ra. A Komárom elleni rangadón kiütéses, 4–0-s idegenbeli sikert könyveltek el, azt megelőzően pedig hazai pályán a Sárvárt múlták felül 1–0-ra.

A két csapat ősszel is rendkívül izgalmas mérkőzést vívott egymással, a Kalap utcában a hazaiak kétgólos előnyéből fordítottak Koós Gáborék, ám a 3–3-as döntetlent a 90. percben Sóron Tibor állította be.

Az előző szezonban Érden 2–2-es döntetlent játszottak a felek, míg Óbudán kiélezett találkozón győzte le az érdieket a Kerület 3–2-re. A 2016/2017-es idényben az idegenben játszó csapat nyert, Érden a Kerület 2–1-re, a Kalap utcában Kertész Ferencék 1–0-ra. Utóbbi meccset leszámítva szinte mindig gólzáporos meccset szolgáltattak a szurkolóknak a csapatok, a 2015/2016-os idényben az Érdi VSE idegenben 4–1-re, hazai pályán 4–3-ra verte a Kerületet.

Most a tét sem kicsi, így minden esély megvan egy szoros, kiegyenlített, ugyanakkor élvezetes találkozóra.

– Nincs könnyű meccs az NB III-ban, senki nem akar kiesni, sok csapat akar dobogón végezni, egy olyan csapattal játszunk, amely közvetlen mögöttünk áll. Hét pont az előnyünk, tehát egy győzelemmel tízre növelhetnénk ezt és ez el is dönthetné az ezüstérem sorsát. Mi úgy készülünk, hogy hazai pályán nem lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése. A Kerület egy harcos csapat, de semmit nem befolyásol, hogy mindkét csapat jó formában van, ezt el is lehet rontani, de egy lapáttal rá is lehet tenni – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE–III. Kerületi TVE mérkőzés április 7-én, 16 órakor kezdődik az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.). A találkozót Káprály Mihály vezeti, segítői Kulcsár Dániel és Vad Anita lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló
04.07., 16.00:
Érdi VSE–III. Kerületi TVE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email