22_03_29_erdmost_nincskep

Gárdonyis lett az év legösszetartóbb osztálya

22_03_29_erdmost_nincskep

Gárdonyis lett az év legösszetartóbb osztálya

Idén is a Gárdonyi iskola egyik osztálya vihette haza az Év Legösszetartóbb Osztályának járó vándorserleget. A pályázatot ötödik éve hirdetett meg a Szociális Gondozó Központ, a díjra fényképes, írásos beszámolókkal pályázhattak az 5-12. osztályok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Főbb szempontok a jó osztályközösség, az együttműködés, a segítségnyújtás volt – tudtuk meg Kiss Sándor szociálpedagógustól a múlt pénteki díjátadón. Kiss Sándor elmondta azt is: az az iskola, amelyik egymás után háromszor viszi haza a serleget, meg is tarthatja azt; a Gárdonyinál ez már megtörtént, hiszen az idei évet leszámítva is háromszor adta már ez az intézmény a győztes osztályt – a március 22-ei díjátadó volt a negyedik ilyen alkalom.
 

 

 

– A miénk a Gárdonyi iskola legkisebb létszámú osztálya; összetartóak vagyunk, szeretünk együtt lenni, pályázatokon is indultunk, Érd egyetlen iskolájaként a Zöld suli pályázaton kétszer is nyertünk. Úgy gondoltuk, ezt az összetartást, ami nemcsak a gyerekek, hanem a szülők közt is megvan, ilyen módon is megmutatjuk – mondta tudósítónknak a 7. c-sek  osztályfőnöke, Maár Lászlóné, hozzátéve: céljuk, hogy jövőre is pályázzanak a Szociális Gondozó Központ díjára.

A második helyen a Bolyai iskola 5. a osztálya, míg a harmadik helyen a Batthyány sportiskola 5. a osztálya végzett.

A régi Parkvárosi Közösségi Házban rendezett díjátadó ünnepségen a Szivárvány ovisok mesét és táncot adtak elő, a Kós iskola két diákja, Nagy Alexandra és Nagy Tünde pedig népdalokkal köszöntötte a nyertes osztályokat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email