22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – március 23-24.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogram-ajánló – március 23-24.

Az Érdi VSE NB III-as férfi és megyei első osztályú női csapata is hazai pályán szerepel. Az éllovashoz látogatnak a Delta női röplabdázói, míg az U19-es fiúk a VMG-ben játszanak. A BHSE-Érd 2006-os vízilabdázói számára Leányfalun folytatódik a bajnokság. A tollaslabdázók pedig a Batthyányban készülnek a jövő heti országos diákolimpiai döntőre. Idén már ötödik alkalommal rendezi meg az ÉRD Arénában az Ensi Kupát az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület. Egész hétvégén toboroznak a baseballozók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

LABDARÚGÁS
Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában ezúttal szombaton lép pályára az Érdi VSE, amely 15 órától látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen a TARR Andráshida SC-t. Részletes beharangozó ide kattintva érhető el! 

Emellett az érdiek női együttese rangadóval nyitja a bajnokság tavaszi idényét, hiszen a Pest megyei háromnegyed pályás első osztály nyugati csoportjának felsőházi küzdelmeit a térségi rivális Tárnokkal kezdi meg március 24-én, 11 órakor az Ercsi úti Sporttelep műfüves pályáján.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
03.23., 15.00:
Érdi VSE–TARR Andráshida SC

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, Felsőház, Nyugati csoport, 1. forduló
03.24., 11.00:
Érdi VSE–Tárnok BKSK

RÖPLABDA
Az éllovasnál folytatják. Nem vár könnyű feladat a Delta RSE Érd NB II-es felnőtt női röplabda csapatára hétvégén, Dömötör-Mátrai Beáta lányai ugyanis a rájátszás aktuális körében a listavezető PTE-PEAC vendégeként lépnek pályára március 23-án, szombaton 14 órától.

A Delta U19-es fiú együttese is megméreti magát, hiszen Érden, a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban rendezik az Országos Ifjúsági Bajnokság B-5-ös csoportjának küzdelmeit. A bajnokság utolsó játéknapján a házigazda előbb 9.30-tól a Malév SC-vel, majd 14 órától a MAFC-csal csap össze. Ezen három együttes mellett még a PTE-PEAC és a TFSE Umszki korosztályos együttesei lesznek érdekeltek. A Delta jelenleg harmadik helyen áll négy győzelemmel és két vereséggel a bajnokságban.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás
03.23., 14.00:
PTE-PEAC–Delta RSE Érd

dr. Tarnawa Ferdinánd U19-es Országos Ifjúsági Bajnokság, B-5-ös csoport, Érd, Vörösmarty Mihály Gimnázium, 03.24.
09.30.:
Delta RSE Érd–Malév SC
11.00: TFSE-Umszki–MAFC
12.30: Malév SC–PTE-PEAC
14.00: MAFC–Delta RSE Érd
15.30: PTE-PEAC–TFSE-Umszki

VÍZILABDA
Leányfalun a pólósok. Folytatja szereplését a rájátszás C-csoportjában a Budapesti Honvéd SE-Érd 2006-os korosztályos csapata. Vargáné Gazdag Erika együttese a harmadik fordulóban a Polo SC ellen száll vízbe Leányfalun március 23-án, 10 órától.

Markovits Kálmán Gyermekbajnokság, 2006, Rájátszás, C-csoport, 3. forduló, Leányfalu
03.23., 10.00:
BHSE-Érd–Polo SC

TOLLASLABDA
A diákolimpia március 29. és 31. között rendezendő országos döntőjére hazai versennyel készülnek az érdi tollaslabdázók. Az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola közös szervezésében tartja a Tavaszváró Csoki Kupát március 24-én, 9 órától az intézmény tornacsarnokában.

KARATE
Március 23-án, szombaton már ötödször rendezi meg az Ensi Kupát az ÉRD Arénában az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület. Az év egyik legfontosabb hazai versenyén a magyar résztvevők mellett Németországból, Lengyelországból, Ausztriából, Szlovákiából és Szerbiából is érkeznek sportolók. A rangos viadalon az óvodásoktól egészen a szeniorokig minden korosztály megméreti magát. Az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület tizennégy sportolóval képviselteti magát a knock-down kumite rendszerben zajló kupán.

BASEBALL
Ismét toboroznak a baseballozók. Március 23-án és 24-én tartja hagyományos tavaszi toborzóját az Érdi Baseball és Softball Team SE. A kétnapos eseményen mindkét nap 13.30-kor kezdődnek a bemutatók, ahol a hat éven felüli gyermekek kipróbálhatják a sportágat, hogy aztán a későbbiekben is az együttest erősítsék. A 2019-es tavaszi toborzó helyszíne az ófalusi Mecset utcai sportpálya. További információk az erdbaseball.hu oldalon.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email