22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Van miért visszavágnunk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Van miért visszavágnunk”

Az NB III Nyugati csoportjának 20. fordulójában ezúttal szombaton lép pályára az Érdi VSE, amely 15 órától látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen a TARR Andráshida SC-t.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén immár másodszor fogadja az Andráshidát az Érdi VSE, igaz, Limperger Zsolt csapata nem szívesen emlékszik vissza az előző összecsapásra, hiszen százhúsz perc után tizenegyespárbajban búcsúztatta Kertész Ferencéket a Magyar Kupából a Zala megyei együttes, így ezt mindenképp feledtetni kell. Sőt, a két együttes őszi, hidai meccsét kell alapul venni, ahol a csapatkapitány tizenegyesvédése mellett az érdiek simán nyertek 3–0-ra.

A bajnokságot változatosan folytatta tavasszal Dobos Sándor együttese, hiszen a Sárvár FC elleni gól nélküli hazai döntetlen után Komáromban 2–1-es vereséget szenvedett, majd legutóbb, szintén honi környezetben 3–1-re verte a Mol Vidi FC második csapatát.

A zalaiak ezzel továbbra is küzdenek a bennmaradásért, hiszen öt győzelmük és négy döntetlenjük mellett tíz vereséget számlálnak a bajnokságban, s a tizenharmadik helyet foglalják el.

Az Érdi VSE jól kezdte a bajnokság második felét, a két csepeli együttes elleni győzelem után fordulatos találkozón szereztek egy pontot a BKV vendégeként Csiszár Zoltánék, így továbbra is magabiztosan állnak a táblázat második helyén.

– Van miért visszavágnunk az Andráshidának. Legutóbb egy olyan időszakban találkoztunk velük, amikor sok „bajunk” volt. Szeretnénk visszavágni és hazai pályán nem is lehet más a cél, mint a jó játék és a három pont. Bízom benne, hogy mindenki egészséges lesz és a lehető legjobb csapattal tudunk kiállni.

Figyelni kell a pontrúgásokra és a kontrákra, mert az Andráshidánál extrém módon veszélyesek a pontrúgások, arra próbálunk kellőképpen felkészülni

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője. – Azon vagyunk, hogy lehetőség szerint legjobb formánkat nyújtsuk, sok helyzetes meccset játsszunk, de ismerve az Andráshida masszivitását, sokat kell azért tennünk, hogy könnyű győzelem legyen. De ebben az osztályban nincs könnyű mérkőzés! – tette hozzá.

A március 23-án, 15 órakor kezdődő találkozót Szabó Levente vezeti, segítői Máyer Gábor és Szarvas László lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 20. forduló
03.23., 15.00:
Érdi VSE–TARR Andráshida SC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email