22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszköszöntő a Gárdonyiban

22_03_29_erdmost_nincskep

Tavaszköszöntő a Gárdonyiban

Hetedik alkalommal báloztak együtt a szülők és a nevelők az érdi Gárdonyi iskolában. A diákok nemcsak műsorral lepték meg a pedagógusokat és a szülőket, hanem segédkeztek a díszítésben, a büfében, a vendégfogadásban is. A tavaszköszöntő jótékonysági bál bevételét az iskola alapítványa idén is az intézmény fejlesztésére fordítja majd.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Pintérné Bernyó Piroska intézményvezetőtől megtudtuk, a tavalyi bál bevételéből ősszel játszóteret telepítettek az iskolaudvarra, több mint egymillió forint értékben.  Idén a sportpálya árnyékolását szeretnék megoldani, illetve interaktív táblákat vásárolnának, a természettudományos oktatás színvonalának emelése céljából. Az iskola alapítványát gazdagította a báli támogató jegyek, a szülők által készített süteményeket kínáló cukrászda, valamint büfé és a https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbola bevétele is, valamint az immár hagyományos jótékonysági árverés.

Két éve az ÉRD dedikált kézilabdájára, tavaly Milák Kristóf úszó dedikált fotójára és úszó világbajnokságos kabalafigurájára lehetett licitálni, idén pedig a bajnok Honvéd 2003-as vízilabdáját vásárolhatták meg, a csapattagok aláírásával. A labdát Novák Ferenc, a Honvéd vízilabdacsapatának szakosztályvezető helyettese és az Érdi VSE ügyvezető elnöke, a bál díszvendége ajánlotta fel; a relikvia 120 ezer forintért kelt el a báli árverésen.

A vacsora, a tánc és a https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbola mellett nem maradhatott el a műsor sem, amivel a gyerekek lepték meg a szülőket és a pedagógusokat: a negyedikesek egy musical-részletet, az ötödikesek palotást adtak elő, és fellépett a JP Dance Company és a Masters SE is – mindkét csapatban több gárdonyis diák is táncol.

Tekintse meg képgalériánkat:

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email