22_03_29_erdmost_nincskep

Mesék, képekben

22_03_29_erdmost_nincskep

Mesék, képekben

Navratil Zsuzsanna tervező, grafikus illusztrátor alkotásaiból nyílt kiállítás pénteken a régi Parkvárosi Közösségi Házban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szociális Gondozó Központ negyedik alkalommal szervezett nőnapi rendezvényt a régi Parkvárosi Közösségi Házban. A zenés programot kiállításmegnyitóval kötöttét össze: Navratil Zsuzsanna tervező, grafikus illusztrátor alkotásaiból nyílt kiállítás, amit Marorné Bániczki Julianna művészeti tanár nyitott meg. A tárlaton többségében meséskönyvek illusztrációi láthatók, ami talán nem véletlen, hiszen a megnyitón számos diák vett részt.

A pécsi születésű, de több mint húsz éve Érden élő és alkotó képzőművész a Magyar Képzőművészeti Alap és a Magyar Tervező Grafikusok Szövetségének tagja.Jelenleg az óbudai Laborc iskolában oktat. Munkái számos kiadó gondozásában megjelentek, többek között Móra, Nemzeti, Akadémiai kiadóknál.  Az Érdi Személynévtár, és a Ki- kicsoda könyvek borítóit is ő tervezte.  Mátyus  Attila költő társával Érdet egyre jobban a magukénak érzik, amint ezt a kiállítás is bizonyítja.

A nőnapi műsor a Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ Csengettyű Együttese koncertjével indult, ezt követően Kozma Júlia óvodai és iskolai szociális segítő gitározott a közönségnek, majd Kövecsi Lilla saját versét szavalta el, Ábel Vilmos, az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium diákja szaxofonozott, végezetül Móczár Csaba, az IRKA tagja, saját versével köszöntötte a nőket.

A kiállítás  március 22-ig tekinthető meg kedden 12.00-17.00 és csütörtökön 17.00- 19.00 óra között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email