22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: továbbjutott a Batthyány

22_03_29_erdmost_nincskep

Kézilabda: továbbjutott a Batthyány

Négy csapattal rendezték meg a IV. korcsoportos lány kézilabdázók megyei területi diákolimpiáját a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A házigazda Batthyány mellett Érdről még a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola szerepelt, illetve a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium, valamint a szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola csapatai vettek részt.

A tornán hat kétszer tizenöt perces mérkőzést játszottak, amelyek után az első két helyezett indulási jogot szerzett a diákolimpia következő, ugyancsak érdi fordulóján való részvételre.

A két érdi iskola csatáját ezúttal a Batthyány nyerte, amely remekül kezdett, s már 4–0-ra is vezetett, megalapozva ezzel 21–13-as sikerét. Ezt követően a Kőrösi a százhalombattaiakkal szemben is alulmaradt, míg a battaiak a szigetszentmiklósiaktól szenvedtek nagyarányú vereséget.

A hazaiak sem bírtak el a Bíró Lajos Általános Iskolával, amely végül három sikerrel zárta a viadalt, míg a Batthyány és az Arany János Általános Iskola között az egymás elleni 23–23-as döntetlen miatt a gólkülönbség döntött az érdiek javára.

Eredmények, megyei területi kézilabda diákolimpia, IV. korcsoportos lányok, Batthyány Sportiskolai Általános Iskola
Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola–Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 21–13
Érdi Kőrösi–Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 10–14
Százhalombattai Arany–Szigetszentmiklósi Bíró 16–30
Szigetszentmiklósi Bíró–Érdi Batthyány 19–16
Érdi Batthyány–Százhalombattai Arany 23–23
Érdi Kőrösi–Szigetszentmiklósi Bíró 9–16

A torna végeredménye: 1. Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola 6 pont, 2. Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola 3 p (60–55), 3. Százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium 3 p (53–63), 4. Érdi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 0 p

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email