22_03_29_erdmost_nincskep

PesTehetségek a Gárdonyiban

22_03_29_erdmost_nincskep

PesTehetségek a Gárdonyiban

A statisztikák szerint egy osztályban a gyerekek 15-20 százaléka tehetségígéret, és ugyanennyien vannak azok, akik tanulási nehézséggel küzdenek. Az ő felzárkóztatásukra nagy figyelmet fordítanak – de mi lesz a tehetséges diákokkal?

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hogyan ismerhető fel és bontakoztatható ki a tehetség? Ebben segít egy szemléletformáló programsorozat, amelyet a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete dolgozott ki, egy EMMI-pályázat keretében. A PesTehetség projektet a megye hét településén, egy-egy iskolában valósítják meg; köztük Érden, a Gárdonyiban.

A négy elemből álló programot a múlt héten tartották az iskolában. Az egyik negyedik osztályban egyórás, a frusztráció és a kudarc kezelésében támogatást nyújtó, valamint egy háromórás, a tehetség felismerését elősegítő kreatív, játékos foglalkozást tartott egy-egy szakember.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email