22_03_29_erdmost_nincskep

Labdás osztály indulhat a Batthyány-ban

22_03_29_erdmost_nincskep

Labdás osztály indulhat a Batthyány-ban

Labdás osztályt indíthat a 2019/2020-as tanévben a Batthyány sportiskola, az ÉRD kézilabdacsapata és az Érdi VSE együttműködésével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az új osztályban tizenöt fiú labdarúgó, illetve ugyanennyi lány kézilabdázó tanulhat majd, a sportággal emelt óraszámban foglalkoznak a testnevelés órák keretében.

A szülők és gyermekek az induló osztályról az óvodások sportnapján tudhatnak meg részleteket: ezt március 1-jén, 14.30-tól tartják az iskola tornacsarnokában (sportruha, tornacipő szükséges). Erre azokat is várják, akik nem csupán e két sportág iránt érdeklődnek, hiszen az iskolában a kézilabda és a futball mellett lehetőséget biztosítanak a birkózás, a tollaslabda és a floorball elsajátítására is.

A sportnap mellett az Érdi VSE és az ÉRD több ismerkedős alkalmat is szervez:

Kézilabda: március 2-án, szombaton 9-től 10 óráig, illetve 12-én, kedden 16-tól 17 óráig és 16-án, szombaton 10-től 11 óráig ingyenes és nyitott játékos bemutatkozó és ismerkedő alkalmat tart Schóber János testnevelő tanár és az ÉRD szakmai stábja, az iskola tornacsarnokában.

Foci: március 10-én és 17-én 10 órától ovifocis ismerkedő edzést tartanak az Érdi VSE edzői és a Batthyány iskola testnevelői.

A labdás osztályról, illetve annak labdarúgással foglalkozó részéről további információkat az intézmény testnevelőjétől, egyben az Érdi VSE edzőjétől, Németh Józseftől kérhetnek a szülők a 0630/691-7214-es telefonszámon.

További beiskolázási rendezvények a Batthyány iskolában:

Március 1.  16.30-kor Hitoktatás tájékoztató

Március 5-6. Nyílt napok (5-én felső tagozat és a 3-4 évfolyam, 6-án 1-2. évfolyam az 1-3. órákban)

Március 25. 14.30 Testnevelés felvételi a sportiskolai osztályokba (tornaruha, tornacipő szükséges)
A körzeti orvostól igazolást kell hozni, hogy a gyermek a sportiskolai oktatáson részt vehet.

Március 29. 14.30 óra Kézműves foglalkozás a leendő elsősök és szüleik számára

Beiratkozás várhatóan áprilisban lesz.

(Fotónk a tavalyi ovis sportnapon készült)

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email