22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: aranyérmes az ÉTC párbajtőr csapata!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: aranyérmes az ÉTC párbajtőr csapata!

Első helyen végzett az Érdi Torna Club Nagy Balázs, Fazio-Zalányi Zoltán, Lőrincz Viktor és Varga Ámor összeállítású párbajtőr csapata a debreceni Békessy Béla Emlékversenyen!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Érdi Torna Club egysége a tizenhatos főtáblán elsőként az OSC 2-vel találkozott, melyet meggyőző fölénnyel, 45–22-re győzött le, miután az érdiek a kilenc meccsből nyolcat megnyertek.

A második fordulóban az OSC 1-gyel is összecsapott az ÉTC, amely ellen már szorosabb volt a meccs, hiszen a kilenc egyéni meccsből „csak” ötöt nyertek az érdiek, de köszönhetően például Lőrincz Viktor Veres István elleni 5–0-jának az ÉTC 45–37-tel jutott az elődöntőbe.

Ott aztán a verseny favoritjának számító házigazda DHSE-Old Boys következett, amellyel rendkívül szoros találkozót vívtak az érdiek. Hol a DHSE, hol az ÉTC volt előnyben, az utolsó meccs előtt Varga Ámor Makray Bencét 6–5-re verte, így 38–33-mal adta át a pástot Nagy Balázsnak, aki Serra Solt ellen vívott, s ugyan 11–7-re kikapott, ez is elegendő volt a 45–44-es sikerhez és a döntőbe jutáshoz.

A finálét így a Diósgyőri VE-vel vívta az érdi csapat. Az érdiek Nagy Balázs Pásztor Balázs elleni, illetve Varga Ámor Szilágyi Bulcsú elleni 5–1-es sikerével alapozták meg a végső győzelmet, hiszen a két négytusos előnyt nem tudta ledolgozni a kilencből négy meccset nyerő diósgyőri egység. Az ÉTC ugyan csak háromszor győzött a két döntetlen mellett, de így is 45–41-re nyerte a döntőt és lett aranyérmes!

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email