22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: könnyed hazai siker

22_03_29_erdmost_nincskep

Röpi: könnyed hazai siker

Hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Delta RSE Érd női röplabda csapata. Az NB II Közép csoportjának rájátszásában Dömötör-Mátrai Beáta együttese Közgáz SC-t verte három szettben.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ősszel, az alapszakasz ötödik körében, idegenben könnyed, 3:0-s győzelmet aratott a Delta RSE Érd a Közgáz otthonában, ezúttal pedig fordított pályaválasztással, Érden mérték össze erejüket a felek.

Az érdiek magabiztosan kezdték a meccset, hiszen az első játszmát könnyedén, 25:16-ra nyerték, majd a második szett kicsit szorosabban alakult, de ezt is négy ponttal behúzták a hazaiak. A harmadik felvonás viszont már kiélezett csatát hozott, a Közgáz küzdött a meccsben maradásért, de a Delta meccslabdáját kihasználva 25:23-ra nyerte a harmadik szettet és 3:0-ra a mérkőzést.

A Delta jelenleg negyedik helyen áll a Közép csoportban 24 ponttal, legközelebb pedig február 24-én, 16 órakor a Hercules SE-t látja vendégül a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női NB II, Közép csoport:
Delta RSE Érd–Közgáz SC 3:0 (16, 21, 23)
Delta: Tátrai Zs., Tombor Sz., Hainzmann R., Laub R., Végh A., Gál W., Darvas H., Flach D., Tombor B., Baumann F., Nagy B., Jakab B., Tóth L, Csörgi E. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email