22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Pest megyei rangadó!

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: Pest megyei rangadó!

Ezúttal sem vár könnyű meccs az ÉRD női kézilabda csapatára a K&H női kézilabda liga 15. fordulójában, hiszen a Pest megyei rivális GVM Europe-Vác vendégeként szerepel február 16-án, 18 órától.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

21 alkalommal találkozott eddig egymással a női kézilabda NB I-ben, illetve a Magyar Kupában a két együttes, ebből tizenegyszer az ÉRD, kilencszer a Vác hagyta el győztesen a játékteret egy döntetlen mellett. A Dunakanyarban viszont ötször is a hazaiak örülhettek, míg Szabó Edináék háromszor tudták elhozni mind a két pontot.

A Vácnak azonban hiába van jó mérlege az érdiekkel szemben, nincs túlságosan jó formában, hiszen elmúlt öt meccséből csak egyet nyert meg (hazai pályán a Budaörs ellen), kikapott az FTC-től a Magyar Kupában, a Dunaújvárostól, a Debrecentől és a Fehérvártól idegenben.

Ennek ellenére a Vác nem véletlenül ötödik a tabellán, még úgy sem, hogy öt pont a lemaradása a Siófokkal azonos pontszámmal álló ÉRD-del szemben. Az érdiek szempontjából jó, a váciakéból kevésbé, hogy az FTC ellen Kuczora Csengéra és a korábbi érdire, Barján Biankára, valamint a brazil gólzsákra, Karoline de Souzára sem számíthatott Szilágyi Zoltán. Kérdés, felépülnek-e az ÉRD elleni rangadóra.

A február 16-án, 18 órakor a Váci Városi Sportcsarnokban kezdődő mérkőzést Hargitai Gábor és Markó Gábor vezetik.

K&H női kézilabda liga, 15. forduló
02.16., 18.00:
GVM Europe-Vác–ÉRD

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email