22_03_29_erdmost_nincskep

Kiváló napjuk volt a kerekesszékes vívóknak

22_03_29_erdmost_nincskep

Kiváló napjuk volt a kerekesszékes vívóknak

Előbb még az Egyesült Arab Emírségekbeli Sardzsában rendezett Világkupa-állomáson (amely egyben Világjátékok) szerepelt a két érdivel, Krajnyák Zsuzsannával és Dani Gyöngyivel felálló női tőr csapat, majd az Év Sportolója Gálán ezt a válogatottat választották a legjobbnak!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legjobb nyolc között kezdte meg szereplését a női tőrözők versenyében a Mező Boglárka, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Dani Gyöngyi összeállítású magyar négyes, amely az elődöntőbe jutásért rendezett meccsen 45–39-re győzte le Kína paralimpiai bajnokokból felálló csapatát. Ezt követően a mieink viszont ugyanilyen arányban kikaptak Oroszországtól, de a bronzéremért rendezett találkozón Hong-Kongot tíz ponttal, 45–35-re verték, így harmadik helyen végeztek. Krajnyák Zsuzsanna és Dani Gyöngyi egyéniben elért eredményeiről ide kattintva olvashat bővebben!

Ezt követően a Nemzeti Színházban rendezték az M4 Sport Az Év Sportolója Gálát, ahol Az Év Fogyatékos Sportoló Csapata kategóriában a Mező Boglárka, Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna és Veres Amarilla összeállítású vívóválogatott diadalmaskodott.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email