22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: felemás alapszakasz-zárás

22_03_29_erdmost_nincskep

Vízilabda: felemás alapszakasz-zárás

A Budapesti Honvéd SE-Érd két korosztályos csapata szállt vízbe a hétvégén. Mind a serdülő, mind a 2007-es csapat számára a hétvégi volt az utolsó mérkőzés az alapszakaszban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb hazai medencében, az A-Híd OSC Újbuda ellen szállt vízbe a BHSE-Érd 2007-es csapata. Ugyan a fővárosiak szerezték a mérkőzés első két találatát, de ezt három érdi gól követte Gáspár Bencének és Szakács Péternek köszönhetően, ám a nagyszünetre így is döntetlennel érkeztek a felek (4–4). Majd a harmadik negyedben még szorossá tudta tenni a párharcot a házigazda (2–3), de a záró etap már nem sikerült, így az OSC 11–6-ra nyert.

Kőnigh György Gyermekbajnokság, 2007, A-csoport, 7. (utolsó) forduló, ÉRD Aréna
Budapesti Honvéd SE-Érd–A-Híd OSC Újbuda 6–11 (1–2, 3–2, 2–3, 0–4)
A BHSE-Érd gólszerzői: Szakács Péter 4, Gáspár Bence 2

A serdülőknél a Kőér utcai uszodában szerepelt a BHSE érdi szakosztálya, amely az YBL WPC-vel csapott össze. Jól is indult a meccs, hiszen az első két játékrészben csak egy gólt kaptak az érdiek (azt is két másodperccel a nagyszünet előtt…), miközben Magyar Kristóf és Simon Richárd is eredményes volt. A fordulás után Magyar és Simon továbbra is jól játszott, amelynek köszönhetően már az is belefért, hogy jó hajrával 3–2-re megnyerje a játékrészt az YBL, hiszen a meccset így is a Honvéd nyerte 9–5-re.

Budapesti Serdülő Bajnokság, A-csoport, 7. (utolsó) forduló, Kőér utcai uszoda
YBL WPC–Budapesti Honvéd SE-Érd 5–9 (0–2, 1–1, 1–4, 3–2)
A BHSE gólszerzői: Magyar Kristóf 4, Simon Richárd 3, Greksa Martin 2

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email