22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: újabb kulcsember hosszabbított!

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: újabb kulcsember hosszabbított!

Az ÉRD női kézilabda csapatának válogatott jobbátlövője, Kiss Nikolett is marad az egyesület kötelékében, miután meghosszabbította szerződését Szabó Edina együttesénél.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A 23 esztendős játékos a 2016/2017-es idényben érkezett győri szerződése és mosonmagyaróvári kölcsönjátéka után Szabó Edina együtteséhez, amelynél tizenöt bajnokin 28 gólt szerzett, míg a Magyar Kupában háromszor volt eredményes.

Ezt követően ugyan papíron visszakerült a Győrhöz, mégis maradt, immár az ÉRD játékosaként, amelynek színeiben az előző kiírásban 24 bajnoki és Magyar Kupa-találkozón 84 találatot jegyzett. Az új idényben nem csak a védelem oszlopává nőtte ki magát, hanem támadásban is rendre eredményesen szerepel, amit mutat, hogy a klub házi góllövőlistáján harmadik helyen áll 49 góllal.

Kiss Nikolett mellett korábban Janurik Kinga, Kisfaludy Anett, Tóth Gabriella, Krpezs-Slezák Katarina és Julie Foggea is hosszabbított, míg Markéta Jerábková, Jovana Kovacsevics, Jelena Lavko, Schatzl Natalie és Szabó Laura is élő szerződéssel rendelkezik, így már most kijelenthető, a csapat magja a következő szezonban is együtt marad.