22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramok – január 26-27.

22_03_29_erdmost_nincskep

Hétvégi sportprogramok – január 26-27.

A Kohásszal vív rangadót az ÉRD, a távozóval is összecsapnak az Érdi VSE labdarúgói, megkezdi a rájátszást a Delta, a győzelem útján maradna a BKG-VMG DSE, hazai rendezésű diákolimpián a tollaslabdázók, idén is Yours Truly – a hétvége érdi sportprogramjai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA
A K&H női kézilabda liga 13. fordulójában, január 26-án, 18 órakor a Dunaújvárosi Kohász KA-t látja vendégül az ÉRD Arénában az ÉRD. Szabó Edina együttese jelenleg a negyedik helyen áll a nála egy meccsel többet játszó Siófok mögött, míg a DKKA öt győzelemmel és hét vereséggel csupán a kilencedik helyet foglalja el. Részletek ide kattintva érhetőek el!

K&H női kézilabda liga, 13. forduló
01.26., 18.00:
ÉRD–DKKA

LABDARÚGÁS
A távozóval is összecsapnak. Az NB II-es Ceglédi VSE vendégeként folytatja felkészülési mérkőzéseinek sorát az Érdi VSE NB III-as labdarúgócsapata. A vasárnap 14 órakor Cegléden rendezendő találkozón minden bizonnyal pályára lép az érdiektől Ceglédre igazoló középpályás, Pallagi Botond is, aki mellett még egy korábbi érdi is játszik Cegléden Kárász Krisztián személyében.

Felkészülési mérkőzés
01.27., 14.00:
Ceglédi VSE (NB II)–Érdi VSE

RÖPLABDA
Megkezdi a rájátszást az NB II Közép csoportjában a Delta RSE Érd. A második másodosztályú szezonját töltő együttes remek alapszakaszt produkált, hiszen öt győzelemmel és hat vereséggel (ebből három 3:2-es), tizennyolc ponttal zárta hatodik helyen a bajnokság első felét (ha a rájátszásban már nem szereplő együtteseket nem vesszük, akkor harmadik lett a Delta). Dömötör-Mátrai Beátáék a szünet után a sereghajtó Pécsi Horvát Iskola RE-hez látogatnak, amely nyeretlenül tudta le a szezon első tizenegy fordulóját.

Női röplabda NB II, Közép csoport, rájátszás, 1. forduló
01.26., 17.00:
Pécsi Horvát Iskola RE–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA
Piliscsabán is nyerni kell! A férfi kosárlabda NB II Közép B-csoportjának 15. fordulójában a tabella tizenharmadik helyén álló PAFC Basket ellen vív rangadót a BKG-VMG DSE. Valaczkay Gáborék múlt héten hazai közegben simán győzték le testvércsapatukat, a BKG DSE-Szigetszentmiklóst, s a sikerrel alaposan tapadnak a középmezőnyre, hiszen jelenleg 6–8-as mérleggel tizenegyedikek. A PAFC jelenleg tizenharmadik a tizenhat csapatos bajnokságban három győzelemmel és kilenc vereséggel.

Férfi kosárlabda NB II, Közép B-csoport, 15. forduló
01.26., 18.00:
PAFC Basket–BKG-VMG DSE

TOLLASLABDA
Január 27-én a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola ad otthont a tollaslabdázók Pest megyei diákolimpiai döntőjének. A hat korcsoportban rendezett viadalon a házigazda intézmény és város nagy létszámmal képviselteti magát. Kategóriánként az első négy helyezett jut tovább a március 2-án Cegléden megrendezésre kerülő területi döntőre.

SZABADIDŐ
Érden is lehet gyalogolni, kocogni, szaladni – ki ahogy bírja – a finn kezdeményezésű nemzetközi közösségi futás, a Yours Truly keretében január 27-én. A táv 50 km vagy 25 km, de aki még nem fut ennyit, annak is lehet csatlakozni az Iparos utca végén, a lejtőnél, mondja Muk András szervező, BSI futónagykövet. A futók az ófalusi gáttól indulnak, találkozó a helyszínen: január 27-én 9 órakor. Részletek ide kattintva!
 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email