22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenegy gólos meccsel debütált az érdi jégcsarnok – videóval frissítve!

22_03_29_erdmost_nincskep

Tizenegy gólos meccsel debütált az érdi jégcsarnok – videóval frissítve!

7–4-re nyert az UTE a Fehérvári Titánok ellen az Erste Liga alapszakaszának záró fordulójában, az újonnan átadott érdi jégcsarnokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hamarosan a nagyközönség is igénybe veheti az ÉRD Aréna mellett létesült érdi jégcsarnokot, melyet a Fehérvári Titánok–UTE Erste Liga mérkőzéssel avattak fel.

A találkozón a kezdő dobást Bács István, Érd alpolgármestere végezhette el, amely után a fővárosi lila-fehérek indították jobban a tulajdonképpen tét nélküli meccset, hiszen az UTE a negyedik, a Titánok a hatodik helyen végzett az alapszakaszban.

A meccs – és így az érdi jégcsarnok – első gólját Szalma Zsolt szerezte meg kicsivel több mint öt perc játék után, majd még az első harmadban “lezárta” a találkozót az UTE, hiszen Sikorcin Ladislav kétszer is eredményes volt.

A második felvonásban Sikorcin két gólja mellé még egy asszisztot is kiosztott Benk Andrásnak, amelyre Balogh Bence válaszolt a harmad közepén, de a játékrész hajrájában Varga Arnold visszaállította a közte négyet (1–5).

A záró etap elején potyogtak a gólok, Kocsis Ferenc és Sági Martin a fehérvári, Péter andor és Mark Bennett az újpesti kaput vette be (3–7). A meccs utolsó gólját pedig a fehérváriaktól egy gyönyörű egyéni alakítás után Szabó Bence szerezte, beállítva ezzel a 7–4-es végeredményt az  Újpest javára.