22_03_29_erdmost_nincskep

Baloldali ellenzék: Álljon le Érd!

22_03_29_erdmost_nincskep

Baloldali ellenzék: Álljon le Érd!

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott az érdi ellenzék szerda este, ahol Gregus László, a Demokratikus Koalíció helyi szervezetének elnöke elmondta, hogy január 19-én, szombaton reggel 8 és 11 óra között a piacon szólítják meg az érdi polgárokat. Illetve még aznap 15 órától úgynevezett forgalomlassító autós felvonulást tartanak, amely bejárja a város jelentősebb útvonalait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szűcs Gábor önkormányzati képviselő hozzátette, hogy az MSZP minden olyan kezdeményezést támogat, ami a magyar nép jogaiért való harcot jelenti. Emellett kiemelte, ebben az esetben a kormány által megszavazott Munka törvénykönyvének módosítása ellen mindenképpen tenniük kell. 

– A jövő hét folyamán ellenzéki képviselőtársaimmal egy javaslatot fogunk benyújtani, ami lehetővé tenné azt, hogy az érdi önkormányzat többségi tulajdonában, illetve részben tulajdonában lévő cégeknél se lehessen kizsákmányolni a magyar dolgozókat – mondta el Szűcs Gábor.

A tájékoztatón felszólalt Csornai Károly is, aki az elnöke volt a már megszűnt  Együtt – A Korszakváltók Párt helyi szervezetének. 

– Mi is csatlakoztunk az Álljon le az ország akcióhoz, melyet sok helyen megrendeznek, így Érden is. Remélem, nagyon sokan leszünk. De mi ezzel a célunk? Alapvetően az, hogy eljuttassuk az érdiekhez, az emberekhez a szakszervezetek, a pártok, a civilek követeléseit, hogy felhívjuk az emberek figyelmét az Orbán-rendszer problémáira. Találkozzunk szombaton kint az autós demonstráción, hajrá egységes érdi ellenzék, álljon le az ország, álljon le Érd is – emelte ki a tájékoztatón Csornai Károly.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email