22_03_29_erdmost_nincskep

A főszerepben: a szemét

22_03_29_erdmost_nincskep

A főszerepben: a szemét

Az idei első ökofilmklub sokunknak ismerős témával foglalkozik: az érdi szeméthelyzettel és a szemetelés ellen vívott harccal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hogy áll most az érdi hulladéklerakás ügye és mit kezdjünk vele a továbbiakban? Az erdő szélén, mezőn, réten, völgyben szétszórt építési vagy háztartási hulladék látványa mindannyiunk számára ismerős lehet. Megoldják-e a problémát az egyre szervezettebb szemétszedő akciók, vagy új eszközökre és szövetségesekre van szükség?

A szervezők ezúttal egy dokumentumfilm-válogatással készülnek, a vetítés után pedig olyan helyi civilekkel lehet beszélgetni, akik úttörők a környezetünket ellepő hulladék elleni harcban: dr. Palkó Zsolttal, a Duna-Ipoly Nemzeti Park érdi polgári természetőrségének vezetőjével, az Ecolife magazin ügyvezetőjével és Szebenyi Péterrel, aki a JÖN (Jövő Öko-Nemzedéke) Alapítvány és a Hulladékvadász.hu alapítója. Mindez tehát az év első ökofilmklubjában január 19-én, szombaton 18:30-tól a Parkvárosi Közösségi Házban. A rendezvény – mint mindig, most is – ingyenes.

Az Érd Fm 101.3 Szebenyi Péterrel beszélgetett a Hulladékvadász.hu-ról, a JÖN Alapítványról, a fiatal generáció szemléletformálásáról és az érdi szeméthelyzetről.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email