22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Városfejlesztési Kft. közleménye

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi Városfejlesztési Kft. közleménye

A mai napon bejelentett demonstráció zajlott Érd Megyei Jogú Város központjában, a Főtéren. Amikor kollégáim ellenőrzést tartottak a területen, észlelték, hogy ismeretlenek rácsatlakoztak a Városfejlesztési Kft. mért elektromos vezetékére. A Főtér az Érdi Városfejlesztési Kft. kezelésében van, ott valamennyi közműért, azok biztonságos használatáért ő felel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szakadó esőben elkérték munkatársaim a csatlakoztatott eszközök érintésvédelmi jegyzőkönyvét. Mivel ezen papírok nem álltak rendelkezésre, tájékoztatták az illegális csatlakozókat, hogy a közvetlen életveszély elkerülése érdekében kénytelenek lesznek az elektromos rendszerből az egész Főteret kizárni. Mivel az illegális csatlakozást nem szüntették meg, társaságunk az áramszolgáltatást a rendezvény végéig szüneteltette.

Mivel munkatársaim a közvetlen életveszélyt percek alatt elhárították és az illegális áramvételezést megszüntették jelenleg nem tervezzük rendőrségi feljelentés megtételét az ügyben.

Elnézését kérjük minden érdinek, aki ebben a két órában nem tudta rendeltetésszerűen használni a  Főteret és gyönyörködni az ünnepi díszkivilágításban.

Zsirkai László 
Érdi Városfejlesztési Kft.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email