22_03_29_erdmost_nincskep

Borzongás a Budakeszi Vadasparkban

22_03_29_erdmost_nincskep

Borzongás a Budakeszi Vadasparkban

Halloween alkalmából különleges esti programokkal készül a Budakeszi Vadaspark október 27-én, szombaton. Aki jelmezben érkezik, fél áron léphet be a Vadasparkba!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Éjszakai Kalandtúrák nagy sikeréből, arra lehet következtetni, hogy a Budakeszi Vadaspark látogatóinak nem száll inukba a bátorságuk, ha sötétedés után kell az erdőbe merészkedniük, vagy hirtelen felbukkanó, villogó szempárokkal kell farkasszemet nézniük. A szervezők erre a bátorságra és kalandvágyra alapozva hirdetik meg minden évben a Halloween napja köré időzített különleges éjszakai programcsokrot, ahol a Vadaspark munkatársai rendszerint maguk is jelmezben, boszorkányként, vámpírként és egyéb mesebeli lényekként várják a látogatókat.

A programok sötétedés után, 18:00-kor kezdődnek, ezután óránként kis- és nagyvadakkal foglalkozó, a velük kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal és érdekességekkel fűszerezett szakvezetések indulnak, miközben a főbejárattal szemben tapintható és hallható Interaktív Pult várja az érdeklődőket agancsokkal, szarvakkal, koponyákkal és különféle állathangokkal. Az idei halloweeni éjszakán a Dinó Park is nyitva tart és különleges feladatokkal készül: többek között koponya felismerés és leletkeresés is várja a kalandvágyó érdeklődőket.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email