22_03_29_erdmost_nincskep

Nagy lehetőség maradt ki…

2:0-s vezetésről szenvedett vereséget a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép csoportjának 4. fordulójában. Tátrai Zsanették nagyon közel álltak a második győzelmükhöz, de kikaptak a Tatabányai RSE vendégeként.

Felcserélt pályaválasztói jog mellett Tatabányán játszotta negyedik mérkőzését a Delta RSE Érd női röplabdacsapata. Majdnem háromszettes sikert aratott az érdi együttes a TRSE ellen. Dömötör-Mátrai Beáta lányai az első szettben 25:16-ra, a másodikban pedig 25:21-re bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. A harmadik játékrészben feltehették volna azt a bizonyos pontot az i-re a tigrisek, azonban a Tatabánya nem hagyta ennyiben és 25:22-es szettgyőzelmével visszajött a meccsbe. Olyannyira, hogy ezután a negyedik felvonást is megnyerte, méghozzá 25:16-ra. A bajnoki végkimenetele a sorsdöntő ötödik, rövidített szetten múlt, amit a TRSE nyert 15:12-re. 
A Delta RSE Érdnek nagy sansza volt a szezonbeli második győzelmének elérésére, de nem tudott élni a lehetőséggel, így nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban.
Az érdiek a bajnokság ötödik körében október 27-én, szombaton, 16 órától a Közgáz SC vendégeként lép pályára, míg a következő hazai találkozóra november 3-án kerül sor, amikor az érdiek a Hercules SE-t fogadják a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

Női NB II, Közép csoport, 4. forduló
Delta RSE Érd–TRSE 2:3 (16, 21, –22, –16, –12)
Delta: Tátrai, Tombor, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További, az egyesülettel kapcsolatos hír, hogy a Delta U19-es fiú csapata az Országos Ifjúsági Bajnokság aktuális fordulójában két mérkőzést is játszott Szolnokon. Az érdiek előbb sima meccsen 3:0-ra győzték le a VRC Kazincbarcika második csapatát, majd 3:1-re kikaptak a GLP Nyíregyházától.
 

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email