22_03_29_erdmost_nincskep

Nagy lehetőség maradt ki…

22_03_29_erdmost_nincskep

Nagy lehetőség maradt ki…

2:0-s vezetésről szenvedett vereséget a Delta RSE Érd az NB II-es női röplabda-bajnokság Közép csoportjának 4. fordulójában. Tátrai Zsanették nagyon közel álltak a második győzelmükhöz, de kikaptak a Tatabányai RSE vendégeként.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Felcserélt pályaválasztói jog mellett Tatabányán játszotta negyedik mérkőzését a Delta RSE Érd női röplabdacsapata. Majdnem háromszettes sikert aratott az érdi együttes a TRSE ellen. Dömötör-Mátrai Beáta lányai az első szettben 25:16-ra, a másodikban pedig 25:21-re bizonyultak jobbnak ellenfelüknél. A harmadik játékrészben feltehették volna azt a bizonyos pontot az i-re a tigrisek, azonban a Tatabánya nem hagyta ennyiben és 25:22-es szettgyőzelmével visszajött a meccsbe. Olyannyira, hogy ezután a negyedik felvonást is megnyerte, méghozzá 25:16-ra. A bajnoki végkimenetele a sorsdöntő ötödik, rövidített szetten múlt, amit a TRSE nyert 15:12-re. 
A Delta RSE Érdnek nagy sansza volt a szezonbeli második győzelmének elérésére, de nem tudott élni a lehetőséggel, így nyolcadik helyen áll a tizenkét csapatos bajnokságban.
Az érdiek a bajnokság ötödik körében október 27-én, szombaton, 16 órától a Közgáz SC vendégeként lép pályára, míg a következő hazai találkozóra november 3-án kerül sor, amikor az érdiek a Hercules SE-t fogadják a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban.

Női NB II, Közép csoport, 4. forduló
Delta RSE Érd–TRSE 2:3 (16, 21, –22, –16, –12)
Delta: Tátrai, Tombor, Hainzmann, Laub, Végh, Gál, Darvas, Flach, Baumann, Nagy, Jakab, Csörgi. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta.

További, az egyesülettel kapcsolatos hír, hogy a Delta U19-es fiú csapata az Országos Ifjúsági Bajnokság aktuális fordulójában két mérkőzést is játszott Szolnokon. Az érdiek előbb sima meccsen 3:0-ra győzték le a VRC Kazincbarcika második csapatát, majd 3:1-re kikaptak a GLP Nyíregyházától.
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email