22_03_29_erdmost_nincskep

Pazar győzelmet aratott az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

Pazar győzelmet aratott az ÉRD

Az első perceket leszámítva más sebességi fokozatban játszott az ÉRD, mint a Mosonmagyaróvár, így ellenfelét könnyedén, 40–26-ra győzte le Szabó Edina együttese.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egészen kiválóan kezdte az MKC elleni mérkőzést az ÉRD, hiszen a gyors támadásoknak köszönhetően az első öt percben háromszor is betalált. A vendégek ekkor még tartották a lépést, sőt egy hazai hiba után 4–3-ra vezettek is, de ezután jött a Janurik-parádé. Az ÉRD csapatkapitánya az első negyedórában tízszer védte a vendég kísérleteket, amely támadásban is lökést adott Szabó Edina lányainak, akik egy 10–0-s (!) szériát hoztak és a 17. percre érdemben eldöntötték a mérkőzést (13–4). Sőt, a szünet előtt nem sokkal Schatzl Natalie révén már 14 volt közte (23–9).

A második félidő nehezebben indult be, a kapuban Janurik Kingát váltó Julie Foggea hétméterest és két életerős lövést is hárított, ennek ellenére az első tíz percben hat gólt kapott, de ez sem veszélyeztette a hazai sikert, mert támadásban az ÉRD ezúttal megállíthatatlannak bizonyult, így a játékrész derekán is tartotta masszív tizenhárom gól körüli különbséget a Katarina Krpezs-Slezák által vezetett ÉRD.

A hajrá sok izgalmat nem hozott, a Mosonmagyaróvárnak voltak jó periódusai, de nem tudott érdemben közelebb kerülni ellenfeléhez, az ÉRD pedig megérdemelten győzött.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email