Érd TV

A tévé a Telekom hálózatán kezdettől fogva, a Digi kábeltévén 2016. június 23. óta fogható az egész járás területén. Potenciális nézőszáma 2007-ben kb. 40 ezer fő volt, ma azonban már meghaladja a 100 ezret, de egyes adásai az interneten – a tévé önálló létezésének idején az azóta megszüntetett erdtv.hu oldalon, manapság az Érdmost YouTube-csatornáján – is elérhetőek.[3] A csatorna nettó adásideje nagyjából napi 10-11 óra, a fennmaradó időben a rádió adása hallható a képújság alatt, melyen a médiaközpont híreinek kivonata, információk és hirdetések forognak. Az Érd TV műsorismertetése 2014-2018 között az Érdmoston is fellelhető volt, ám a honlap 2018 végi vérfrissítése óta csak az Érdi Újságban érhető el.

Vétel

A DIGI HÁLÓZATÁN:
A DIGI hálózatán elérhető a 418 Mhz-es frekvencián, illetve az érdi lakótelepen a 386 Mhz-es frekvencián.
A MAGYAR TELEKOM HÁLÓZATÁN:
– IPTV: Az ÉRD TV alapértelmezett helye a 202-es programhely, ez azonban néhány régebbi set-top box használatakor, vagy egyedi beállítás miatt változhat.

 – DIGITÁLIS KÁBELTELEVÍZIÓ:

-Frekvencia: 220 MHz
-Moduláció: 256QAM
-Szimbólum sebesség: 6875 kSym/s
-LCN: 230

Az Érd TV műsora

Két év kihagyás után idén ismét megrendezik a művésztelepet Érden. Mint a szervező festőművész Kéri Mihály elmondta, idén nem tizenkét, hanem tizenhárom meghívottja van a kulturális programnak – közülük a fele érdi. Tematika nincs idén, mert kiforrott, érett művészek találkoznak az érdi művésztelepen.
A bajnokoknak dolguk van a földön életükben és holtukban is, Igaly Diána élete nem ért véget azzal, ami tavaly történt - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Törökbálinton az olimpiai bajnok sportlövő síremlékének avatásán.