22_03_29_erdmost_nincskep

Sóskúti házba betörő párost fogtak a rendőrök

22_03_29_erdmost_nincskep

Sóskúti házba betörő párost fogtak a rendőrök

Egy diósdi férfi tett feljelentést, miszerint 300 ezer forint értékben loptak el különböző értékeket egy sóskúti hétvégi ház melléképületéből. A pilisvörösvári rendőrök a feltételezett elkövetőket előállították. Az Érdi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított ellenük eljárást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt a police.hu-n részletezik, egy diósdi férfi tett feljelentést, miszerint ismeretlen 2021. február elején sóskúti hétvégi ház melléképületén a lakatot leverte és a szerszámtárolóba is bejutott, ahonnan elektromos kerékpárt, láncfűrészt, benzines fűkaszát és sövénynyíró gépet is elvitt. A tulajdonost összességében több mint 300 ezer forint lopási kár érte.

A Pilisvörösvári Rendőrörs járőrei a begyűjtött információk alapján 2021. február 15-én délután egy gépkocsi sofőrjét és utasát igazoltatta Pilisjászfalun, az autóban pedig megtalálták az ellopott értékeket. Mindkettőjüket elfogták és előállították.

A 26 és 37 éves férfi nem tagadta a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését, részletesen vallottak róla, hogyan jutottak be a helységekbe. Zsákmányaikat pénzzé akarták tenni.

Szabadlábon hagyásuk mellett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat le velük szemben eljárást az Érdi Rendőrkapitányság – olvasható a police.hu-n.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email