22_03_29_erdmost_nincskep

​​​​​​​Női kézi: négyszeres BL-győztessel erősített az ÉRD

22_03_29_erdmost_nincskep

​​​​​​​Női kézi: négyszeres BL-győztessel erősített az ÉRD

​​​​​​​Az ÉRD női kézilabda csapatában folytatja pályafutását a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes, több mint százszoros válogatott jobbszélső, Bódi Bernadett, aki legutóbb a Moyra Budaörs Handballt erősítette.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉRD hivatalos honlapján jelentette be, hogy a válogatott szünetben új játékossal erősítette meg keretét, hiszen a Győri Audi ETO KC-val a Bajnokok Ligáját négyszer is megnyerő, 141-szeres magyar válogatott, Európa-bajnoki bronzérmes jobbszélső, Bódi Bernadett Horváth Roland együttesében folytatja karrierjét.

A 35 esztendős játékos pályafutását Szegeden kezdte, ahonnan Orosházán keresztül jutott el Győrbe, ahol két etapban összesen 13 szezont húzott le, de megfordult a dán Randersnél, Békéscsabán, Siófokon és Dunaújvárosban is. Az előző, 2020/21-es idényt az NB I/B-s Budaörsnél töltötte, mely hibátlan mérleggel jutott vissza az élvonalba.

A Győrrel a négy BL-cím mellett hétszer nyert magyar bajnokságot és Magyar Kupát, válogatott színekben felnőttként Európa-bajnoki bronzérmet, illetve a 2008-as pekingi olimpián egy negyedik helyezést ért el, juniorként Eb- és vb-ezüstérmet szerzett.

Az ÉRD honlapján tudatta azt is, hogy a 2022-es szezon végéig szóló szerződést kötött a klasszis jobbszélsővel.

Bódi Bernadett leigazolására azért is volt szükség, mert az ÉRD három – saját nevelésű – jobbszélsője közül Király Réka még sokáig nem lesz bevethető, ahogy a nyári felkészülés során súlyos sérülést szenvedő Zimek Krisztina sem, így ezen a poszton csak Csáki Lillára számíthatott a vezetőedző.

Bódi október 20-án, szerdán 16 órától az MTK Budapest vendégeként mutatkozhat be az ÉRD színeiben.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email