22_03_29_erdmost_nincskep

Hat rendőr hat férfit fogott el

22_03_29_erdmost_nincskep

Hat rendőr hat férfit fogott el

Eredményes körözési akciót hajtottak végre az érdi rendőrök, akik 2021. szeptember 9-én hajnalban indultak az illetékességi területükhöz tartozó településekre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a police.hu-n beszámoltak róla, az akcióban résztvevő hat civil- és egyenruhás rendőr hat férfit fogott el. Ketten a részükre korábban jogerősen kiszabott közel 250 ezer forint bírságot nem fizették be, őket előállították.

Két férfit a büntetés-végrehajtási intézetbe kísértek, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztésük letöltését nem kezdték meg, az ötödik férfinek a Pécsi Törvényszék rendelte el a körözését csalás miatt, a rendőrök őrizetbe vették.

Utolsó állomásként otthonából állítottak elő egy 62 éves férfit, akit az Érdi Rendőrkapitányság közlekedési bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresett.

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email