22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Pápán vív rangadót az Érdi VSE

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: Pápán vív rangadót az Érdi VSE

Április 11-én, 16.30-tól a Pápai Perutz FC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 28. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese múlt héten a Ménfőcsanak ellen törte meg nyeretlenségi sorozatát, melyet Pápán fokoznának Koós Gáborék.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A két héttel ezelőtt, Bicskén mutatott teljesítményt a múlt heti Ménfőcsanak elleni hazai találkozón mutatott eredményességgel kell ötvöznie az Érdi VSE-nek, hogy megszerezze második tavaszi sikerét.

Kertész Ferencék a múlt heti 3 pont begyűjtésével visszajöttek a 7. helyre a tabellán. A télen edzőváltáson áteső Pápa a tavaszt kieső helyen kezdte, a Lengyel Ferencet váltó Takács Gábor irányításával mégis remekül kezdett, hiszen a Tatabányát, a Nagyatádot, a Veszprémet és a Balatonfüredet is legyőzte, a Puskás II elleni vereség mellett pedig legutóbb a BKV vendégeként játszott egy 1–1-es döntetlent.

“Jó úton van a csapat, hálistennek ezúttal nincs sérültünk sem, úgyhogy bizakodva várjuk a hétvégi, Pápa elleni mérkőzésünket. Szeretnénk jól focizni, de ahhoz, hogy a Pápát le tudjuk győzni eredményesség is kell, főleg ott… Úgy megyünk, hogy megpróbálunk bátran és eredményesen focizni”

– kezdett bele Limperger Zsolt.

“A Pápa masszívabb társaság, mint ősszel, nagyon kevés gólt kap, ez az egyik erőssége, illetve van ezen a szinten két kimagasló képességű játékosa, Hanzl és Skriba, akiket ha sikerül semlegesíteni és eredményesen focizunk, akkor el tudjuk hozni a három pontot”

– tette hozzá az Érdi VSE vezetőedzője.

Az érdieknek jó előjel, hogy szeretnek Limperger Zsolt szülővárosának csapata ellen játszani. Ősszel ugyanis 2–1-re nyertek, az előző csonka idényben Pápán szintén 2–1-re győztek, míg Érden 1–1-es döntetlen született. Azt megelőzően Érden 3–0-ra, Pápán 3–1-re nyertek Csiszár Zoltánék, a 2017/18-as idényben az érdi 2–2-es döntetlen után Pápán 2–0-ra nyertek a vendégek. 

Az április 11-én, 16.30-kor kezdődő Pápai Perutz FC–Érdi VSE mérkőzést Juhász Dávid vezeti, segítői Jakab Bálint és Mózsa Ábel lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 28. forduló
04.11., 16.30:
 Pápai Perutz FC–Érdi VSE

Az Érdi VSE férfi NB III-as együttese mellett április 11-én, 10 órától a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság Nyugati csoportjában szereplő női csapat is pályára lép, hiszen a bajnokság 120. fordulójában a Csepel FC-t látja vendégül az Ercsi úti sporttelep zárt kapui mögött.

Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság, Nyugati csoport, 10. forduló
04.11., 10.00:
Érdi VSE-Csepel FC

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email