22_03_29_erdmost_nincskep

Április 19-ig maradnak a védelmi intézkedések

22_03_29_erdmost_nincskep

Április 19-ig maradnak a védelmi intézkedések

Közterületen továbbra is kötelező a szájat és orrot eltakaró maszk viselése és a másfél méteres távolságtartás, a vendéglátóüzletek, szállodák és fitnesztermek viszont továbbra sem fogadhatnak vendégeket, miután a kormány április 19-ig meghosszabbította a védelmi intézkedéseket.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az a kormany.hu-n megjelent, az Operatív Törzs javaslatára a kormány a magyar emberek egészségének védelme érdekében 2021. április 19-ig meghosszabbítja a hatályban lévő védelmi intézkedések érvényességét.

  • Kötelező (szájat és orrot eltakaró) maszkot viselni települések belterületén, utcán és közterületen.
  • Közterületen és nyilvános helyen 1,5 méteres védőtávolságot kell tartani.
  • Szabadidős sporttevékenység a kijárási tilalmon kívüli időszakban továbbra is egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen lehet végezni – a másfél méteres távolság betartásával.
  • A vendéglátóüzletek továbbra sem nyithatnak ki normál üzemben. Csak az ott dolgozók tartózkodhatnak az egységekben és csak elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítás lehetséges.
  • A szállodák és fitnesztermek továbbra sem fogadhatnak vendégeket.
  • Április 19-ig meghosszabbodik Magyarország valamennyi schengeni belső határszakaszára ideiglenesen bevezetett határellenőrzési és határőrizeti feladatok hatálya.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email