Médiaajánlat 2018

Érd TV

Az Érdi Városi Televízió és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. által működtetett, Érd Médiacentrum ernyő-márkanév alatt működő médiumok – ÉrdTV, ÉrdFM 101,3, ÉrdMost.hu – a város és a térség meghatározó hírszolgáltatói. Az ÉrdTV elsősorban az adáskörzetében élők számára nyújt aktuális információkat, erősíti az összetartozás érzését, ápolja a helyi kulturális hagyományokat, bemutatja a problémákat és eredményeket egyaránt.

Az ÉrdTV információs szolgáltatása a hiteles, pontos, közérthető hírek, helyi vonatkozású eseményekről szóló beszámolók, és kulturális információk terjesztésében valósul meg.

Az ÉrdTV-ben megjelenő, közszolgálati, kulturális és közösségi tartalmak értékvezéreltek és politikamentesek. A munkatársak minden műsorszámban eleget tesznek az elfogulatlan, kiegyensúlyozott és sokszínű tájékoztatás kötelezettségének. Közösségi médiaszolgáltatóként fontosnak tartjuk, hogy a közösségtudat és a közösségi élmény kialakítása érdekében, kulturális teret állítson a vételkörzetben élő nézők számára.

Az ÉrdTV adását, a Magyar Telekom, valamint a DigiTV előfizetői Érden kívül Diósdon, Pusztazámoron, Sóskúton, Százhalombattán, Tárnokon és Törökbálinton is láthatják. Az ÉrdTV elsősorban a 35-65 év közötti városi felnőtteknek, családoknak szól. Képújságunkban óránként Képes Híreket is közreadunk az ÉrdMost.hu tartalmaiból.

Az ÉrdTV adása, a műsorközvetítők adatközlése szerint jelenleg több mint 21 ezer háztartásban fogható.

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDTV

I. KATEGÓRIA

Reklámspot (19 és 23 óra között) – 1 hét (3db spot/nap) 126 000 Ft+ÁFA
1 hét (6 db spot/nap) 189 000 Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.

II. KATEGÓRIA

Reklámspot (8 és 12, valamint 15 és 18 óra között) – 1 hét (4db spot/nap) 84 000 Ft+ÁFA
1 hét (8 db spot/nap) 112 000 Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.

III. KATEGÓRIA

Sugárzási idő 12 és 15, valamint 23 és 8 óra között. – 1 hét 10 000 Ft + ÁFA
1 hónap 35 000 Ft + ÁFA
3 hónap 90 000 Ft + ÁFA
6 hónap 160 000 Ft + ÁFA
1 év 300 000 Ft + ÁFA

A képújság árai 1 hirdetési oldalra vonatkoznak, mely az olvashatóság érdekében maximum 240 karaktert + maximum 3 képet tartalmaz.

 

Érd FM

Az ÉrdFM 101,3 rádió, amely természetesen online is hallgatható, több mint 30%-os vállalt közszolgálati tartalommal azt a célt tűzte ki, hogy a térség meghatározó rádiós hírszolgáltatójává váljon amellett, hogy a 25-45 év közötti korosztály elsődleges szórakoztató zenei adója legyen.

Napos oldal, az Érd FM 101,3 reggeli műsora

Korán kelni és azonnal naprakésznek lenni a környezetünk történéseiből, mindezt mosolyogva – nem könnyű! Mégis napról napra, reggelről reggelre ez a dolgunk: felkelni, elkészülni, oviba-iskolába vinni a gyerekeket, munkába menni. Hogy melyik lábunkkal kelünk ki az ágyból – eldönti a napunkat. Persze csak, ha babonásak vagyunk. De tény: az, hogyan indul a reggelünk, vidáman vagy szomorúan, nem mindegy! Az Érd FM 101,3-on minden hétköznap reggel 6 és 10 óra között a Napos oldallal indulhat a reggel.

Zónázó, Az Érd FM 101,3 hírműsora

Friss, aktuális és helyi. Ez a három szó jellemzi leginkább az ÉrdFM 101,3 hétköznaponként reggel 6-kor, 8-kor, 10-kor és délben jelentkező, saját gyártású hírműsorát. A hétperces összeállítás Érd és térsége legfontosabb híreit foglalja magában. Témái között közérdekű, politikai, egészségügyi, oktatási és persze sporthírek egyaránt szerepelnek. A műsor célja, hogy hiteles tájékoztatást adjon a rádió vételkörzetében élőknek az őket érintő aktualitásokról. Persze a legjelentősebb országos hírek sem maradhatnak ki. A műsor a Médiamecenatúra támogatásával készül.

Hétvége, az Érd FM 101,3 közéleti magazinműsora reggel nyolctól délig

Mindarról, amiről helyben beszélnek. Arra is vannak tippjeink, hogy hová mehetnek a családdal, barátokkal a hétvégén. Mert ez az idő a családé, barátoké, rokonoké. Olyan eseményeket és életforma-modelleket mutatunk be, amelyek élményekben, szellemi kalandokban gazdagabbá, szokásainkat illetően egészségesebbé, szebbé tehetik az életet. Állandó vendégeink a magánemberek, akik nem férnek a bőrükbe, és önkéntes munkát vállalnak, összefognak közös céljaink érdekében, hogy a mi életünk is jobb legyen.

Az Érd FM 101.3 az Inspira Media Research 2017. évi kutatása szerint a leghallgatottabb rádió Érden, megelőzve olyan országos adókat, mint a Petőfi, a Sláger vagy a Music FM.

Vételkörzet

Érd 25 km-es körzetében (Érd, Diósd, Tárnok, Sóskút, Pusztazámor, Biatorbágy, Budaörs, Halásztelek, Csepel, Szigetszentmiklós, Budapest egyes részein) hallható 0-24 óráig. Online: www.erdmost.hu

------ vételkörzet kép --------

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDFM 101.3

I. KATEGÓRIA

Hétköznap (vegyesen elhelyezett időpontokban) – 1 hét (3db spot/nap) – 15 elhangzás 70.000 Ft+ÁFA
1 hét (6db spot/nap) – 30 elhangzás 120 000 Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.

II. KATEGÓRIA

Hétköznap+hétvége (vegyesen elhelyezett időpontokban) – 1 hét (3db spot/nap) – 21 elhangzás 90 000 Ft+ÁFA
1 hét (6db spot/nap) – 42 elhangzás 140 000 Ft+ÁFA
További kérések egyedi megállapodás alapján.

REKLÁMSPOT GYÁRTÁSA

Profi reklámhangok, effektek, szignálok, soundtrack-ek – Egy reklámhanggal 7000 Ft + ÁFA/alkalom
Két reklámhanggal 9000 Ft + ÁFA/alkalom
További kérések egyedi megállapodás alapján.

 

Erdmost logó

Online hírportálunk, az ÉrdMost.hu (www.erdmost.hu), mind arculatában, mind tartalmában színes, ergonomikus, izgalmas formában tájékoztatja az Érden és a régióban élőket, az őket érintő legfontosabb hírekről, információkról, közéleti eseményekről.Bőséges programajánlót közöl elsősorban Érd, valamint a környező települések kulturális eseményeiről, s külön rovatban (Városnapló) megjeleníti az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal közérdekű közleményeit is.

Az ÉrdMost.hu oldalon a hangsúly a híreken és hírjellegű tartalmakon van. Kiemelten kezeli a Városháza által szervezett eseményeket, a polgármesteri, országgyűlési képviselői tájékoztatókat, a közgyűlések híreit, a közgyűlési képviselők közléseit. Ezen túl külön anyagokként közli az ÉrdTV Híradójának híreit és tudósításait, valamint az ÉrdFM 101,3 hírműsorainak anyagait. A képes és hangos anyagok mellett azok tartalma szövegesen is megjelenik. Ezen kívül az ÉrdTV és az ÉrdFM 101,3 fontosabb műsorai teljes egészükben is felkerülnek az oldalra.

A város kulturális- és sportéletéről szóló tudósításaival az ÉrdMost.hu lényegében lefedi a városi és városkörnyéki kulturális eseményeket és sportmérkőzéseket, utóbbiak közül a televízió által leadottakat teljes hosszában is bemutatja.

Az ÉrdMost.hu számos magazinos jellegű, de nem bulvár tartalmat is közöl; főként életmóddal, környezetvédelemmel kapcsolatos anyagai döntő többségének is van érdi, vagy Érd környéki vonatkozása.

Az oldal látogatottsága növekvő tendenciát mutat. Kereszt promóciókkal – az ÉrdTV Híradójában, illetve az ÉrdFM 101,3 rádió hír- és magazinműsoraiban folyamatosan elhangzik az oldal neve –, illetve a közösségi média lehetőségeinek kihasználásával egyre ismertebbé válik.

Az ÉrdMost.hu a régió meghatározó médiuma, amelyre hivatkozik az országos sajtó, de cikkeiben, tudósításaiban tárgyalt témáit rendszeresen idézik érdi és környékbeli internetes fórumokon is.

Az ÉrdMost.hu mobileszközökre optimalizált, s ezáltal nyit a fiatalabb felhasználók felé is.

Az ÉrdMost.hu olvasottsága közel 30 000 egyedi felhasználó, több mint 100 000 oldalletöltés havonta.

HIRDETÉSI ÁRAK – ÉRDMOST.HU

1. Címlapi, kiemelt banner
2. Címlapi banner
3. Címoldali banner
4. Oldal banner
5. Cikkoldali banner
6. PR CIKKEK

1. Címlapi, kiemelt banner

Maximális szélesség: 1100px
Maximális magasság: 380px
Formátum: jpg, gif, png, swf, html5
Felbontás: 72dpi
Listaár: 28 000 Ft + ÁFA/hét

A lap tetején, minden oldalon és a címoldalon is megjelenő, nagy méretű hirdetési hely.