22_03_29_erdmost_nincskep

Virágözön a főtéren

22_03_29_erdmost_nincskep

Virágözön a főtéren

Begónia, porcsinrózsa, petúnia, napvirág, tátika - többek közt ezekkel a fajtákkal lepték meg az érdieket egy hétfői virágosztó akció keretében, ami a most induló Virágzó Érdi Porta pályázatot hivatott népszerűsíteni. Mintegy ezer palántát osztottak ki, egy háztartás három virágot kaphatott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A rendezvényt, amit az Ádám és Társa Kft. szponzorált, nagy érdeklődés kísérte. Mint Csőzik László polgármester a helyszínen az Érdi Televíziónak elmondta, nagyon fontosnak tartja az ilyen akciókat, és egyik vágya, hogy Érd az ország legvirágosabb városa lehessen – hiszen az emberek azért költöznek Érdre, hogy kikerüljenek a betondzsungelből a zöldbe, és ha már zöld, akkor legyen minél esztétikusabb, szebb a város. 

Csőzik László a Virágzó Érdi Porta akcióról is szót ejtett, mint elmondta, idén négy kategóriában lehet nevezni. (Részletek itt.)

– Jó lenne, ha Érd valóban kertváros lenne, nem pedig épített város – mondta az egyik hölgy, aki oroszlánszájat és kukacvirágot vitt haza. Mint hozzátette, ő közterületre ülteti a virágot, mivel a lakótelepen lakik. Bár a Virágzó Érdi Porta pályázaton nem indul, szeretné, ha a város színesebb lenne, és a földön virág nőne kutyagumi és eldobált sörösdoboz helyett. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email