22_03_29_erdmost_nincskep

Vidámság és rock’n’roll – Gidó visszatér!

22_03_29_erdmost_nincskep

Vidámság és rock’n’roll – Gidó visszatér!

November 10-én három Pfizer oltás után elkapta a koronavírust Gidófalvy Attila, a Karthago együttes billentyűse, az Érd FM 101.3 Rockbarlang című műsorának vezetője, aki november 24-én visszatér az éterbe!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Nagyon jól vagyok”

– kezdett bele lapunknak adott helyzetjelentésébe Gidófalvy Attila.

„Ez azt jelenti, hogy holnap támadás! Rockbarlang!”

A Máté Péter-díjas zenész, zeneszerző szeptemberben kapta meg harmadik adag Pfizer oltását, amely után enyhe tünetekkel, köhögéssel, orrfolyással átvészelte a fertőzést.

Gidó korábbi őssejtbeültetése miatt folyamatosan jár kezelésekre, emiatt a pozitív teszt után is jelentkezett kezelőorvosánál és másfél napot kellett kórházban töltenie, ahol vért vettek tőle, infúziót kapott, tüdő-CT-t végeztek, de minden eredmény negatív lett, ezért Favipiravirt kellett szednie, a karantént pedig minimális tünetekkel vészelte át feleségével.

„Az volt a szerencsém, hogy szeptemberben megkaptam a harmadik adag Pfizert is. Ha nem lettem volna beoltva lehet, hogy…”

„Nagyon sokat számít, ha be vagyunk oltva. Nem is magunkra kell gondolni, hanem a szeretteinkre. Májusban fiaméknál jön a kislány unoka, szóval valakinek most már húznia kell a bajszomat”

– fogalmazott Gidófalvy Attila, aki november 24-én visszatér az éterbe és rövid szünet után 20 és 24 óra között ismét jelentkezik a Rockbarlang az Érd FM 101.3-on! Vidámság és rock’n’roll!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email