22_03_29_erdmost_nincskep

„Városfejlesztési beszélgetések” Törökbálinton

22_03_29_erdmost_nincskep

„Városfejlesztési beszélgetések” Törökbálinton

"Városfejlesztési beszélgetések” címmel négy alkalomból álló programsorozat indul Törökbálinton, azzal a céllal, hogy a Településfejlesztési koncepció végrehajtásával kapcsolatos várható beruházásokról a lakosok minél több információval rendelkezzenek. A programsorozat szeptember 28-án indul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Törökbálint fejlődésének irányát és a fejlesztések alapvető céljait a képviselő-testület által 2017-ben elfogadott Településfejlesztési koncepció és Integrált településfejlesztési stratégia határozza meg. Annak érdekében, hogy a Településfejlesztési koncepció végrehajtásával kapcsolatos várható beruházásokról, azok finanszírozási lehetőségeiről, valamint a helyi társadalomra gyakorolt hatásairól a törökbálintiak minél több információval rendelkezzenek, Elek Sándor polgármester négy alkalomból álló, a lakosság széleskörű tájékoztatására hivatott programsorozatot kezdeményez „Városfejlesztési beszélgetések” címmel.

A „Városfejlesztési beszélgetések” programsorozat témakörei:

  • 2021. szeptember 28. (kedd) – A Törökbálint Sportközpont fejlesztésének lehetőségei
  • 2021. október 26. (kedd) – Városközpont közösségi tervezése
  • 2021. november 23. (kedd) – Városközpont közösségi tervezése
  • 2021. december 14. (kedd) – Sétatér aktuális tervei

A tájékoztató sorozat első állomásának időpontja: 2021. szeptember 28. (kedd), 18 óra, a helyszín a Törökbálint Sportközpont (Törökbálint, Óvoda utca 6.) Zsolnai József terem (Megközelíthető a Bálint Márton Általános Iskola és Középiskola bejáratán keresztül.)

A városfejlesztésről kezdeményezett programsorozat első állomásán a Törökbálinti Sportközpont közel 15 éve tervezett 2. ütemének legújabb fejlesztési lehetőségeiről esik szó:

  • A bővítés, fejlesztés koncepció tervének ismertetése
  • A sportközpont jelenlegi működése és jövőképe
  • Az érintett szakágak helyzetének és jövőképének bemutatása
  • Kötetlen beszélgetés

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email