22_03_29_erdmost_nincskep

Ültessen és nevezzen!

22_03_29_erdmost_nincskep

Ültessen és nevezzen!

Ezer darab egynyári virágpalántát osztanak szét az önkormányzat munkatársai hétfőn délután két és öt óra között a városháza előtt. Egy lakos három növényt vihet haza. Egyúttal a város meghirdeti a Virágzó érdi porta pályázatot, amelyre négy kategóriában nevezhetünk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Virágzó Érdi Porta pályázat meghirdetésével egybekötve június 14-én 14 órától 17 óráig egynyári virágpalántákat osztanak az önkormányzat dolgozói a Városháza előtt. Ezer palántát osztanak ki, egy személy három virágot vihet haza. A város ezzel szeretné ösztönözni minden érdi lakost környezete szépítésére, a városkép javítására – írja közösségi oldalán Csőzik László polgármester, hozzátéve: „Kérünk mindenkit, aki ellátogat hozzánk hétfőn a Városháza elé palántáért, hozzon magával a három kis virágnak egy dobozt. Óvjuk a környezetünket az egyhasználatos nejlonzacskóktól!”

A „Virágzó érdi porta” pályázatot, ami tavaly nagy népszerűségnek örvendett, idén négy kategóriában hirdetik meg. Díjazzák a virágzó érdi portákat, a bőtermő érdi konyhakerteket, a legszebb utcafrontot, valamint a legszebb erkélyt, illetve teraszt is.

A Virágzó érdi porta kategóriában akkor nevezhetünk, ha ingatlanunk harmonikusan illeszkedik a környezetébe, a kertben dísznövények, fűszernövények, konyhakerti növények is lehetnek – fő szempont a rendezettség, az esztétikum.

A Bőtermő érdi konyhakert kategóriában nevezni abban az esetben lehet, ha kertünkben gyümölcsöst, vagy egyéb fűszer- és haszonnövényeket telepítettünk.

A Legszebb utcafront  elismerést az kaphatja, aki olyan külső környezetet alakított ki, ami hozzájárul a városkép javításához. (Előkert, park, lakóépület körüli fák, utcafront stb.) 

A Legszebb érdi erkély vagy terasz kategóriában elsősorban azok nevezését várják, akiknektársasházi, lakótelepi, sorházi erkélye vagy terasza van (de az sem kizáró ok, ha valaki kertes házban él), és ez a terasz, erkély kimagaslóan szép és esztétikus.  

A nyertesek idén is kategóriánként növényvásárlási, kertészeti utalványt kapnak. Az I. helyezett  30.000 forint, a II. helyezett  20.000 forint, míg a III. helyezett 10.000 forint értékű utalványt kap.  

Jelentkezni a pályázati adatlap benyújtásával, az abban meghatározott dokumentumok csatolásával lehet. A pályázati dokumentáció, illetve a pályázat részletes leírása letölthető Érd Megyei Jogú Város honlapjáról. 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email