22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nyitva a Földrajzi Múzeum

22_03_29_erdmost_nincskep

Újra nyitva a Földrajzi Múzeum

Használjuk ki, hogy ismét nyitva a múzeum, ugyanis a jeles földrajztudósok grafikáit bemutató időszakos kiállítás csak június elejéig látható. A helytörténeti gyűjtemény technikai okokból még zárva, de az állandó kiállítások várják a látogatókat. Azt is megkérdeztük, lesz-e idén Múzeumok Éjszakája.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint azt korábban hírül adtuk, kedden megnyitotta kapuit a nagyközönség előtt a Magyar Földrajzi Múzeum (a belépés feltételeiről, szabályairól itt írtunk bővebben).

Fekete-Mácsai Anetta igazgatóhelyettes az Érdi Televíziónak elmondta: a helytörténeti kiállítás technikai okok miatt pár hétig még nem látogatható, de a Magyar utazók, felfedezők, valamit a Kárpát-medence tudományos feltárói kiállítás, illetve az Érd természeti értékeit bemutató tárlatuk is várja a látogatókat.

A jeles földrajztudósok grafikáit felvonultató, földRajz című időszakos kiállítást csak június elsejéig tekinthetik meg az érdeklődők – érdemes tehát megnézni, amíg még lehet.

Fekete-Mácsai Anetta elmondta azt is, hogyha a vírushelyzet engedi, megrendezik a Múzeumok Éjszakáját, de csak kültéren. 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email