22_03_29_erdmost_nincskep

Új stadion Budaörsön

22_03_29_erdmost_nincskep

Új stadion Budaörsön

Vasárnap a Pest Megyei Kupanap programjával sikeres főpróbán vizsgázott jelesre a BSC új stadionja. A női kupadöntőt a Tárnok nyerte a Kék Duna SE ellen, míg a férfi döntőben a Csomád-Kisnémedi tizenegyesekkel múlta felül a Gyömrőt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A program 14.30-kor a Kék Duna SE–Tárnok női kupadöntővel kezdődött, amelyet a tárnokiak magabiztosan, 5–0-ra nyertek meg. A mérkőzés legjobbja a három gólt szerző tárnoki Gál Henrietta lett.

A női döntő szünetében, a Pest megyei 3/4-pályās bajnokságban – éppen a Tárnok mögött – elért ezüstérmet vehette át a Budaörs együttese, Sitku Zsuzsanna játékos-edzõ vezetésével.

A folytatásban 17 órától a Gyömrő–Csomád-Kisnémedi férfi kupadöntőre került sor, amely csak a büntetőkkel dőlt el. A rendes játékidő 0–0-val ért véget úgy, hogy a megye I-es Csomád-Kisnémediből Dunaveczki Attilát a 67. percben kiállították. A kétszer 15 perces hosszabbítás sem hozott gólt, így következtek a tizenegyesek. A Csomád-Kisnémediben mindenki értékesítette a büntetőt, a megye II-es Gyömrő utolsó rúgója, Horváth Péter azonban hibázott, így a 0–0-s döntetlen után tizenegyesekkel 5–4-re győzött a CSO-KI Sport néven szereplő csapat.

A szakértőként jelen lévő DAC-vezetőedző, Németh Antal a korábbi NB I-es védőt, Lázár Pált választotta meg a férfi döntő legjobbjának.

Ez volt a BSC stadionjának a főpróbája. Az augusztus 1-jén kezdődő 2021–2022-es idényben azonban ismét az Árok utcai létesítményben fogadják a szurkolóikat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email