Szoptatás - a jó, a rossz és a csúf

Az Érdi Anyatej Klub ismét szeretettel vár minden érdeklődő kismamát és édesanyát 2021. augusztus 11-én szerdán 10-11:30 között a virtuális térben történő beszélgetésre a szoptatásról, babagondozásról.

Bár a személyes találkozás ismét lehetővé vált, azok kedvéért, akik az elmúlt hónapokban messzebbről csatlakoztak, vagy ezután szeretnének csatlakozni, az Érdi Anyatejklub továbbra is megszervezi az online összejöveteleiket is.

Az összejövetel témája: Szoptatás - a jó, a rossz és a csúf
Szépségek, nehézségek, elképzelések és valóság, sikerek, kudarcok, győzelmek... Mi mindent jelenthet a szoptatás az anya és a baba számára? Milyen elképzelésekkel indulunk neki és milyen tapasztalatokat szerezhetünk menet közben? Hogyan változik a képünk az első vagy a többedik gyermek szoptatása során? Hogyan érhetjük el a céljainkat? Mit adhat a szoptatás a családnak?

A beszélgetés során ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre keresik közösen a választ, tanulva egymás tapasztalataiból (is). De beszélgetnek majd minden olyan szoptatással, illetve babagondozással kapcsolatos témáról, ami a jelenlevőket éppen foglalkoztatja.

A csoportot vezeti: Juhász Judit, IBCLC laktációs szaktanácsadó

További információ:
https://erdianyatejklub.wordpress.com/

Facebook