22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorítás Százhalombattán

22_03_29_erdmost_nincskep

Szigorítás Százhalombattán

A százhalombattai megbetegedések száma soha nem látott mértékben növekedett, ezért szigorítások lépnek életbe a településen. Mostantól kötelező a maszkviselés a játszótereken, a buszmegállókban és a vasútállomáson, valamint több intézmény bejáratától számított 50 méteren belül.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Vezér Mihály, Százhalombatta polgármestere Közösségi oldalán jelentette be, hogy keddtől szigorít a járványügyi intézkedéseken, Mint írja az elmúlt napokban sajnálattal tapasztalta, hogy a százhalombattai megbetegedések száma soha nem látott mértékben növekedett, ezért felül kellett vizsgálni a százhalombattai járványhelyzetet. „Úgy döntöttem, hogy -mindannyiunk egészsége és életvédelme érdekében – szigorítok az eddig alkalmazott óvintézkedéseken.”

A szigorítások értelmében a következő szabályok érvényesek Százhalombattán:

Minden 6 évesnél idősebb személynek KÖTELEZŐ a szájat és orrot teljesen eltakaró MASZK HASZNÁLATA Százhalombatta területén az alábbi helyeken:

– a nevelési-oktatási intézmények, az egészségügyi- és szociális intézmények, a kereskedelmi és vendéglátó üzletek, a hivatalok, a szolgáltató irodák, így különösen a bank, posta bejáratától számított 50 méteren belül,

– a játszótereken és

– a buszmegállók és a vasútállomás területén.

A polgármester abban bízik, hogy rövid idő elteltével ezek a korlátozó intézkedések eredményesnek bizonyulnak, és feloldhatók lesznek. „A vírus gyors terjedését két módszerrel tudjuk megfékezni. Az egyik, hogy beoltatjuk magunkat, nem válogatva a vakcinák között, hiszen mindegyik jobb, mint maga a fertőzés. A másik, hogy az elővigyázati intézkedéseket szigorúan betartjuk.”

Vezér Mihály arról is ír, hogy a önkormányzati költségen ismét szürik a Polgármesteri Hivatal, az önkormányzati intézmények és cégek, az egészségügyi központ, a bölcsőde és óvodáik dolgozóit, valamint lehetőséget biztosítanak az iskolai pedagógusok és alkalmazottak, illetve a kereskedelmi és szolgáltatási területen, mint pl. bankban, postán, kiskereskedelemben, fodrászatokban, illetve kozmetikákban dolgozók igény szerinti szűrésére.

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email