22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: pozitív mérleg a középszakasz nyitányán

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: pozitív mérleg a középszakasz nyitányán

Újpesten kezdte a középszakasz a Delta RSE Érd U19-es lány röplabdacsapata a másodosztály keleti csoportjában. Dömötör-Mátrai Beáta együttese a Közgáz ifi ‘B’ és a Vegyész RC Kazincbarcika elleni sikerek után kikapott a házigazdáktól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Közgáz ifi ‘B’ elleni mérkőzést bár jól kezdték az érdiek, az első játszma nagyon kiélezett csatában dőlt el, hiszen a Delta 25:22-re húzta be a nyitó felvonást, de a másodikban a Közgáz feljavult és 25:9-es szettgyőzelemmel egyenlített. Az érdiek azonban meg tudtak újulni és jól bírták a végjátékot, így ezt a játszmát 25:20-ra, a mérkőzést pedig 2:1-re nyerték.

A kazincbarcikai Vegyész RC ellen már mindhárom szettben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott a Delta, amely nyolc, hat és kilenc ponttal nyerte a játszmákat, így 3:0-ra győzött.

A játéknap utolsó mérkőzésén az érdiek a házigazda Újpesttel csaptak össze, amely ellen szoros küzdelemben veszítették el az első szettet, majd a második megnyerésével ugyan egyenlített a Delta, a harmadik játszmát is a lila-fehérek nyerték, akik így 2:1-re győztek.

U19, Torma Ágnes Országos Ifjúsági női röplabdabajnokság, keleti középszakasz, I-csoport, 1. játéknap
Közgáz ifi ‘B’ – Delta RSE Érd 1:2
Vegyész RC Kazincbarcika – Delta RSE Érd 0:3
UTE U19 B – Delta RSE Érd 2:1

A Delta U15-ösei két mérkőzést játszottak Pécsen a nyugati csoport alapszakaszában, ahol Hopkáné Wolf Rita a házigazda PTE-PEAC elleni magabiztos siker után kikapott a Vasas SC kékt csapatától.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email