22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: második meccsét is megnyerte a rájátszásban a Delta

22_03_29_erdmost_nincskep

Női röpi: második meccsét is megnyerte a rájátszásban a Delta

3:0-s győzelmet aratott a Delta RSE Érd a Széchenyi Győr felett a női röplabda NB II Nyugat Alsóház 7. fordulójában. Dömötör-Mátrai Beáta házigazda együttese csupán az első szettben izzadt meg, összességében simán begyűjtötte a három bajnoki pontot.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi tigrisek ezúttal is a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban fogadták aktuális ellenfelüket, amely pont az a Széchenyi Győr volt, amely ellen az alapszakasz utolsó mérkőzését a koronavírus-járvány miatt nem tudta lejátszani a Delta. Az első szettben nem kis meglepetésre 5:1-es szériával hamar előnybe került a vendégcsapat, fórjuk pedig a játékrész zömében megmaradt. A hajrában viszont fordított a házigazda és végül 25:20-ra nyert.

A kisalföldi szufla többé-kevésbé el is fogyott az első szettben, hiszen a második játszmát óriási fölénnyel, 25:9-re behúzták Tóth Lucáék. A harmadik etap sem hozott érdemi változást, Darvas Hanna, Flach Dóra és a többiek magabiztosan röplabdázva 25:17-re győztek, s háromszettes könnyed sikert arattak.

A Delta Röplabda SE két mérkőzéssel a háta mögött annak ellenére vezeti a rájátszás tabelláját a Nyugat Alsóházban, hogy három mérkőzése halasztás alatt van. Jelen állás szerint legközelebb április 17-én a Közgáz otthonában lép pályára a gárda.

Női röplabda NB II Nyugat Alsóház, 7. forduló:
Delta RSE Érd – Széchenyi Győr 3:0 (20, 9, 17)
Martonvásár, zárt kapuk. Vezette: Mocsnik, Ladányi.
Delta: Darvas, Flach, Tóth L., Jakab B., Kisérdi, Hainzmann, Valla, Bertalan. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta
Győr: Basa, Vargán, Nagyszokolyai, Szalai, Juhász, Gintli, Orbán, Sövegjártó, Hirni, Butsy, Porga. Vezetőedző: Oroszi László

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email