22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatott kedvencek búcsúztak

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: válogatott kedvencek búcsúztak

Mint ismert, szinte minden játékos távozott az ÉRD női kézilabda csapatától a mögöttünk hagyott szezon csapatából. A játékosok viszont nem feledkeztek meg az évek során kapott mérhetetlenül sok buzdításról, ezért a távozók közül ezúttal négyen búcsúztak el az ÉRD Aréna előtt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ÉRD első NB I-es szezonjában igazolt a csapathoz az azóta a válogatott meghatározó játékosává előlépő Janurik Kinga és Kisfaludy Anett, akik tíz szezon és megannyi szép emlék után intenek búcsút a narancs-fekete csapatnak, hiszen a következő idényt már az FTC-nél kezdik meg.

Szabó Laura az ÉRD saját nevelésű játékosaként évről évre egyre több szerepet kapott Szabó Edina együttesében, tehetségére pedig hamar felfigyeltek, hiszen a válogatottban is bemutatkozhatott, annak egyre meghatározóbb játékosa lett. A 2020/21-es idényt viszont már nem nevelőegyesületénél, hanem a Váci NKSE-nél kezdi meg.

A távozók között van és Janurik Kingáékkal közösen búcsúzott el a szurkolóktól Gávai Szonja is, aki az elmúlt három szezont töltötte a csapatnál, időközben doktori címet szerzett és jogi pályáját is megkezdte.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email