22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: elmarad a Fradi elleni meccs

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: elmarad a Fradi elleni meccs

Elmarad az április 7-ére kiírt FTC-Rail Cargo Hungaria elleni bajnoki mérkőzése az ÉRD női kézilabda csapatának. Horváth Roland együttesének negyedik karanténja ugyan április 5-én lejár, az ÉRD azonban nem köteles pályára lépni, így a találkozó elmarad.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Mint arra az Érdi Sport Kft. közösségi oldalán emlékeztetett, az ÉRD játékosai 2021. április 5-ig hatósági karanténban tartózkodnak – miután a március 27-i, Győr elleni mérkőzés előtti kötelező PCR-tesztelés alkalmával pozitív eredmény született.

Horváth Rolandék negyedszer kerültek karanténba, amely miatt a Rába-partiak mellett a DVSC-SCHAEFFLER elleni mérkőzésüket is el kellett halasztani.

Bár az ÉRD karanténja lejár az FTC-Rail Cargo Hungaria elleni április 7-én, 16 órára kiírt mérkőzésig, a karantén utánra vonatkozó szabályok értelmében a csapat nem köteles nyolc napon belül pályára lépni.

Közzétette: ÉRD Handball – 2021. április 3., szombat

Ezért a Magyar Kézilabda Szövetség Versenybizottságának döntése szerint az ÉRD – FTC-Rail Cargo Hungaria NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzés elmarad. 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email