Napszemüveg mustra

Szabadi Zsolttal a Magyar Látszerész Szövetség elnökével beszélgettek az Érd FM 101.3 munkatársai a Bundáskenyér című reggeli műsorban. Többek között arról, hogy hol vásároljunk napszemüveget és milyet válasszunk. Az biztos, hogy az optikákban csak jó minőségű termékeket találunk.

A beszélgetés során kiderül, hogy az optikák a két hétre elrendelt lezárások alatt is nyitva tarthatnak, így akinek esetleg a szemüvegével vagy kontaktlencséjével gondja támad, nyugodtan felkeresheti kedvenc optikáját.

Természetesen szóba került a napszemüveg vásárlás is, és bármily meglepő, nem csak tavasztól van szüksége szemünknek erre a kiegészítőre, hiszen télen is süthet a nap, így egész évben viselhetjük.

Fontos, hogy hol vásároljunk napszemüveget. A szakértő szerint mindenképpen az optikákat részesítsük előnyben. Már csak azért is, mert ott találhatunk a viszonylag olcsó daraboktól egészen a professzionális, drágább termékekig is napszemüveget. Egyébként egy optikában kapható olcsóbb napszemüveg is jó minőségű és mindennapos használatra javasolt. Választhatunk márkanév szerint is, de a legfontosabb, hogy megfelelő helyen, szakember segítségével vásároljunk.

 

fotó: hazipatika.hu